Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραμένει ο φόβος τους για την Χρυσή Αυγή – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Παραμένει ο φόβος τους για την Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Συνθήκες ακροδεξιάς στροφής”

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει το ζήτημα με τους λαθρομετανάστες και δεν είναι μόνο η Μόρια, δεν είναι μόνο η Χίος, η Σάμος, η Κως, τα νησιά και ο Έβρος! Είναι και οι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες που είναι πλέον στην Ελλάδα, είναι η σφαγή που έγινε προ ημερών στην Ομόνοια. Αφρικανοί και Ασιάτες, που πολλοί από αυτούς αντί να έχουν απελαθεί, κυκλοφορούν ελεύθεροι με… “περιοριστικούς όρους” και πουλάνε πρέζα στην Πλατεία Βάθης, στην Κυψέλη, στα Εξάρχεια, στον Βαρδάρη σε κάθε γωνιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Και το πρόβλημα αυτό δεν μπορεί να το λύσει ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούν να το λύσουν, γιατί αυτοί ακριβώς το δημιούργησαν.

Αυτοί είναι επίσης, που κτύπησαν τις ηθικές αντοχές και την άμυνα ενός ολόκληρου λαού με την περίφημη “αντιρατσιστική” προπαγάνδα, η οποία κυριαρχεί δεκαετίες ολόκληρες σε σχολεία, φυλλάδες και κανάλια. Έτσι λοιπόν, τουλάχιστον υποκριτική είναι η ανησυχία τους.

“Έθνος”: “Προσφυγικό: Εθνικό πρόβλημα με «silver alert»

Με το θέμα ασχολήθηκε το “Έθνος της Κυριακής”, παραθέτοντας κείμενο με τον τίτλο: “Προσφυγικό: Εθνικό πρόβλημα με «silver alert» – Η άποψη του «Έθνους της Κυριακής». Στο άρθρο αυτό κατ’ αρχάς αναφερόντουσαν τα παρακάτω: “Το μεταναστευτικό – προσφυγικό είναι το κορυφαίο θέµα της εποχής µας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Η νέα ελληνική κυβέρνηση έχασε πολύτιµο χρόνο, επειδή δηµιούργησε λανθασµένες προσδοκίες στους πολίτες και δυσκολίες στον εαυτό της, θεωρώντας ότι θα µπορούσε να της δώσει πόντους προεκλογικά και να το αξιοποιήσει πολιτικά, χωρίς «να βρέξει τα πόδια της» µετεκλογικά…”

Αυτά γράφει το “Έθνος” τώρα, επτά μήνες μετά τις εκλογές, όμως προεκλογικά δεν έλεγε λέξη για τα ψέματα της Ν.Δ., ψέματα που τις έδωσαν “πόντους” προεκλογικά, όπως γράφει, και δεν έλεγε λέξη ούτε αυτή η εφημερίδα, ούτε τα άλλα ΜΜΕ του συγκροτήματος μεταξύ των οποίων και ένας μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός, γιατί όλοι τους είχαν σκοπό να κόψουν και την τελευταία ψήφο που θα ήταν δυνατόν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όσο για την Νέα Δημοκρατία, τραγική η αποτυχία της στο ζήτημα και ξεπερνά η ψευδολογία της η προεκλογική ακόμη και τις ιστορίες του Βαρώνου Μιγχάουζεν! Της Νέας Δημοκρατίας που έλεγε ότι θα στείλει και πάλι τους λαθρομετανάστες στην Τουρκία! Και τι έκανε; Τίποτε. Έγραψα σχετικά στο διαδίκτυο: “@michaloliakosn: Σε 7 μήνες με ΝΔ επέστρεψαν στην Τουρκία 140 άτομα, 20 το μήνα! Με αυτούς τους ρυθμούς θα λύσει το πρόβλημα σε 500 χρόνια!

Τι πρόκειται να γίνει τώρα; Γράφει η εφημερίδα σχετικά: “Η μεταφορά προσφύγων από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα είναι εκ των ων ουκ άνευ …”

Η απόφαση έχει ληφθεί: Όλη η Ελλάδα ένα Hotspot!

Η απόφαση, λοιπόν, έχει ληφθεί. Λαθρομετανάστες παντού! Σε πόλεις και σε χωριά… Kαι σε πρώτη φάση μιλάνε για εγκατάσταση 50.000 και ύστερα όταν θα έρθουν οι άλλες 50.000 και άλλες 50.000 και πάει λέγοντας… Για λύση του προβλήματος οριστική ούτε λέξη! Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έρχονται παράνομα στην Ελλάδα δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα, θέλει να πάει τις ευρωπαϊκές χώρες και η Ελλάδα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του Μητσοτάκη, έχει αναλάβει, αυτό αποδεικνύεται στην πράξη, δεσμεύσεις να τους κρατήσει στην χώρα μας και να γίνει η Ελλάδα το “Ελντοράντο” για ολόκληρη την Ασία και ολόκληρη την Αφρική.

Αυτή η εξαιρετικά ζοφερή προοπτική δεν ανησυχεί τόσο όμως το “Έθνος”, όσο η ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις και γι’ αυτό στο άρθρο του, το οποίο αποτελεί επίσημη γραμμή της εφημερίδας, τονίζεται: “Αυτό που ενεδρεύει είναι η εύκολη ροπή προς τον εκφασισµό της κοινωνίας. Οι ακραίες τοποθετήσεις τµηµάτων της δείχνουν ότι όσοι νοµίζουν πως επειδή ηττήθηκε η Χρυσή Αυγή κατέπεσε το φάντασµα της ακροδεξιάς, είναι πολύ γελασµένοι. Το Προσφυγικό πέρα από ένα πρόβληµα που θα µας ταλανίζει για καιρό, θα δηµιουργεί συνεχώς συνθήκες ακροδεξιάς στροφής…

Το πρόβλημά τους, λοιπόν, δεν είναι αν η Ελλάδα διαλυθεί, εάν σε μερικές δεκαετίες οι Έλληνες είναι μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι η επιστροφή των Εθνικιστών, γιατί δεν πιστεύουν και αυτοί ότι “ηττήθηκε” οριστικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version