Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσο μας έχουν προστατέψει οι πολιτικάντηδες από την εμφάνιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα;

Πόσο μας έχουν προστατέψει οι πολιτικάντηδες από την εμφάνιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα;

Για όσους ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται και αιωρούνται πάνω σε ροζ σύννεφα, να τους ενημερώσουμε πως η εμφάνιση του κινεζικού κορωνοϊού στην Ελλάδα και η εξάπλωση της επιδημίας είναι θέμα χρόνου! Από την στιγμή που η εξαιρετικά μολυσματική και μεταδιδόμενη ασθένεια δεν μπόρεσε να περιοριστεί στην επαρχία της Γουχάν και στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας και της Ασίας, μιλάμε πια για μια παγκόσμια επιδημία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ακόμα δεν έχει εξακριβώσει πώς κατάφερε το στέλεχος του COVID19 να εμφανιστεί σε Ιράν, Λίβανο και Ιταλία, καθώς δεν έχει εντοπίσει τα ίχνη των φορέων, την ώρα που εκφράζονται φόβοι πως ο κινέζικος κορωνοϊός μεταδίδεται δίχως ανθρώπινη επαφή, μέσω αέρα ή αντικειμένων που έχει αγγίζει ένας ασθενής.

Την Παρασκευή που εμφανίστηκε ο κορωνοϊός στην γειτονική Ιταλία έκαναν λόγο για τρία κρούσματα στην Λομβαρδία και για 250 άτομα άτομα που θα έμεναν σε καραντίνα, επειδή ήρθαν σε επαφή με τους φορείς. 48 ώρες μετά έχουν καταγραφεί οι πρώτοι θάνατοι, τα κρούσματα είναι πια εκατοντάδες, ολόκληρες πόλεις μπαίνουν σε καραντίνα και αναβάλλονται όλες οι μαζικές συγκεντρώσεις όπως συναυλίες και αθλητικά γεγονότα.

Η έλευση του COVID19 είναι πια θέμα χρόνου και το ερώτημα που γεννάται είναι κατά πόσο προστατευμένη είναι η χώρα μας σε αυτό το ενδεχόμενο. Δυστυχώς, καθόλου!

Οι συνθήκες υγιεινής στα hot spot λαθρομεταναστών είναι ανύπαρκτες και η εμφάνιση του κορωνοϊού εκεί, θα αποτελέσει την αρχή της πανδημίας. Αναφερόμαστε κυρίως στις δομές των λαθρομεταναστών, γιατί είναι οι άνθρωποι που έρχονται από την αλλοδαπή σε συνθήκες μηδενικής υγιεινής.

Επίσης, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν από τα διάτρητα σύνορα της χώρας κυκλοφορούν στις πόλεις και είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να μπορέσουν να συμμορφωθούν σε κανόνες και ιατρικές οδηγίες. Ο COVID19 δεν είναι μια μολυσματική ασθένεια σαν την ψώρα που θεραπεύεται με μια απολύμανση και μια αλοιφή. Δυστυχώς ο νέος κορωνοϊός είναι φονικός και δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα εμβόλιο.

Μην περιμένετε φυσικά οι φωστήρες του υπουργείου Υγείας με προεξάρχοντα τον μορφονιό πρώην καλαθοσφαιριστή να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες συνθήκες για την προστασία των πολιτών. Οι απολυμάνσεις, οι καθαρισμοί και γενικότερα οι συνθήκες υγιεινής στους δημόσιους χώρους και τα Μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ανύπαρκτες και όταν ο κορωνοϊός εμφανιστεί στην Πατρίδα μας, καλό είναι καθένας να προστατευθεί από μόνος του.

Οι ανίκανες κυβερνήσεις κατάφεραν με την άφρονα πολιτική τους να αφήσουν ακόμα μία κερκόπορτα ανοιχτή…

Exit mobile version