Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ επιβάλλει ο Μητσοτάκης τον εποικισμό των νησιών από λαθρομετανάστες

Με πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ επιβάλλει ο Μητσοτάκης τον εποικισμό των νησιών από λαθρομετανάστες

Με τον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε βίαιη καταστολή των Ελλήνων για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, σήμερα με την δεύτερη φορά αριστερά της Νέας Δημοκρατίας προφανώς θα έχουμε βίαιη καταστολή των Ελλήνων στα νησιά για την επικράτηση των λαθρομεταναστών αφού στέλνονται πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ για να αντιμετωπίσουν τις δίκαιες αντιδράσεις των νησιωτών.

Χθες το τοπικό πόρταλ ειδήσεων “Στο Νησί” ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι τις επόμενες μέρες θα σταλούν αρκετές διμοιρίες ΜΑΤ στην Λέσβο και την Χίο για να αντιμετωπίσουν τις αντιδράσεις των νησιωτών στην λαθρομετανάστευση.

Προφανώς ο ανθελληνικός σκοπός της Νέας Δημοκρατίας, που ακολουθεί πιστά την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στην λαθρομετανάστευση, είναι ο άμεσος εποικισμός της Πατρίδας μας με χιλιάδες αφροασιάτες λαθρομετανάστες.

Συμπερασματικά είναι αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία οδηγεί την κατάσταση στα νησιά σε άμεση σύγκρουση με τους Έλληνες κατοίκους τους προς κύριο όφελος των λαθρομεταναστών εισβολέων.

Όμως πολύ σύντομα οι νησιώτες που πριν υπέφεραν από τις ανθελληνικές πολιτικές της πρώτης φοράς αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα υποφέρουν από την δεύτερη φορά αριστερά της Νέας Δημοκρατίας θα ενδυναμώσουν ξανά την πολιτική δύναμη της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής παράταξης που αντιστέκεται στον εποικισμό της Πατρίδας μας.

Exit mobile version