Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Νεαροί» επιτέθηκαν ξανά σε αστυνομικό έξω από την ΑΣΟΕΕ – Ασύδοτο το κόκκινο παρακράτος και επί ημερών ΝΔ

«Νεαροί» επιτέθηκαν ξανά σε αστυνομικό έξω από την ΑΣΟΕΕ - Ασύδοτο το κόκκινο παρακράτος και επί ημερών ΝΔ

Άλλος ένας αστυνομικός τραυματισμένος από τους ερυθρούς καννίβαλους: Ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε διερχόμενο δικυκλιστή, ο οποίος, όπως απεδείχθη ήταν ένας ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας, τον οποίο οι δράστες φαίνεται ότι αναγνώρισαν από διακριτικά της στολής του που φόραγε κάτω από τα πολιτικά. Ο ειδικός φρουρός αναγκάστηκε να προτάξει το υπηρεσιακό του πιστόλι, στη θέα του οποίου οι κουκουλοφόροι υποχώρησαν και έτσι κατάφερε να απεγκλωβιστεί.

Μπορεί η ΝΔ να κέρδισε την αυτοδυναμία στις εκλογές υποσχόμενη ότι θα βάλει τέλος στα φαινόμενα ανομίας και τα άβατα, αλλά η καθημερινότητα διαψεύδει τόσο το αφήγημα της, όσο και την υπόνοια ότι διαθέτει πολιτική βούληση να εφαρμόσει χωρίς διακρίσεις τον νόμο και να επιβάλλει την τάξη. Την ώρα που τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ λιβανίζουν το «έργο» του Χρυσοχοΐδη για τη «μηδενική ανοχή» που επιδεικνύει στα φαινόμενα ανομίας, τα προστατευόμενα παιδιά του συστήματος συνεχίζουν ανενόχλητα την παρακρατική τους δράση, αφού για πολλοστή φορά μέρα-μεσημέρι επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις έξω από την ΑΣΟΕΕ, χωρίς βέβαια να προβούν οι αρχές σε προσαγωγές ή συλλήψεις.

Το επικοινωνιακό σόου που έστησαν οι πατριδοκάπηλοι πολιτευτές της ΝΔ σε προεκλογικό χρόνο για την πάταξη της εγκληματικότητας, εγχώριας ή «εισαγόμενης», μετατρέπεται σε ανέκδοτο, αφού ένα ολόκληρο κράτος καθίσταται κάθε λίγο περίγελος με τη δειλία του να αντιμετωπίσει με το γράμμα του νόμου το αριστερό παρακράτος. Άραγε, οι «σκληροί» εθνικόφρονες του γαλάζιου μαντριού τι δικαιολογία θα εφεύρουν αυτή τη φορά για να καλύψουν την ατολμία της κυβέρνησης τους να εφαρμόσει το νόμο, πόσω μάλλον όταν τον παραβαίνουν οι αριστεροί που τιμά και σέβεται ο πρόεδρος τους;

Exit mobile version