Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε εξέλιξη μεταφορά ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων προς Λέσβο και Χίο – Αναμένεται “θερμή” υποδοχή

Σε εξέλιξη μεταφορά ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων προς Λέσβο και Χίο - Αναμένεται “θερμή” υποδοχή

Τελικά οι πληροφορίες που δημοσιεύσαμε το μεσημέρι δεν άργησαν ΚΑΘΟΛΟΥ να επιβεβαιωθούν! Στο σκάφος «Blue Star Νάξος» ήδη έχουν φορτωθεί 15 κλούβες των ΜΑΤ με το αντίστοιχο προσωπικό που έχει επιβιβαστεί στο πλοίο, δύο «Αύρες», γκρέιντερ και εκσκαφείς που μεταφέρονται με φορτηγά. H μεταφορά των ειδικών οχημάτων (Αύρες), δείχνει ότι η κυβέρνηση πηγαίνει για… “πόλεμο” στα νησιά του Β. Αιγαίου και οι επόμενες ώρες θα αποκαλύψουν τις διαθέσεις της έναντι των κατοίκων που αντιδρούν δίχως κανένας να αφουγκράζεται τα προβλήματά τους!

Πάντως εδώ και μια ώρα, απορριμματοφόρα του Δήμου Μυτιλήνης έχουν τοποθετηθεί στο λιμάνι της πόλης ώστε να αποτραπεί η απόβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ και των ειδικών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. από το πλοίο ενώ ομάδες κατοίκων περιφρουρούν νυχθημερόν την επιταγμένη περιοχή στην Καράβα.

Ήρθε μάλλον η ώρα να αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο της “πατριωτικής” κυβέρνησης των Συριζαίων με τις γραβάτες… Θα τολμήσουν να χτυπήσουν κατοίκους που διαμαρτύρονται ενάντια στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αποφάσεις της κυβέρνησης και μάλιστα για να επιβάλλουν τον βίαιο εποικισμό των νησιών του Βορείου Αιγαίου με πολλές χιλιάδες ακόμα λαθρομεταναστών;

Exit mobile version