Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κράτος Μητσοτάκη επιβάλλει με σκληρή βία τις «δομές προσφύγων» στα νησιά, στέλνοντας μήνυμα και στην υπόλοιπη Ελλάδα

Το κράτος Μητσοτάκη επιβάλλει με σκληρή βία τις «δομές προσφύγων» στα νησιά, στέλνοντας μήνυμα και στην υπόλοιπη Ελλάδα

Το κράτος κήρυξε τον πόλεμο στο Έθνος. Αυτή είναι η αλήθεια μετά τα όσα απίστευτα συμβαίνουν σε Χίο και Λέσβο από τα ξημερώματα!

Μέσα στην άγρια νύχτα και σαν στρατός κατοχής, εμφανίστηκαν πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ και στρατιωτικά οχήματα για να επιβάλλουν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ την εξάπλωση του λαθροεποικισμού της Πατρίδας μας από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που είναι βέβαιο ότι θα εισέλθουν τους επόμενους μήνες από τα «ανοιχτά σύνορα» του ψευτοκράτους της ΝΔ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν ξεκάθαρες εντολές να χτυπήσουν με σκληρή βία τις συγκεντρώσεις των κατοίκων. Δεν μεταφέρθηκαν εκεί, απλά για να υποστηρίξουν την απρόσκοπτη έναρξη των εργασιών για τα νέα hotspots. Πήγαν εκεί για να στείλουν και ένα μήνυμα προς όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται σε αυτό το αίσχος!

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της «πατριωτικής» Νέας Δημοκρατίας, η οποία αφού εξαπάτησε τους Έλληνες με ρητορική που δήθεν στρέφονταν κατά της μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα έρχεται να την εφαρμόσει με τον πλέον αισχρό τρόπο.

Σύντομα, οι εικόνες που βλέπετε από Χίο και Λέσβο, θα επαναληφθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα και ίσως με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν, αλλά και αυτό δεν φτάνει. Οι Έλληνες πρέπει να κερδίσουν την χώρα τους πίσω και αυτό μπορεί να το εξασφαλίσει μόνο ένα Εθνικό Κράτος και όχι το εθνομηδενιστικό τσίρκο των Τσιπρομητσοτάκηδων.

Επαναλαμβάνουμε: Το κράτος κήρυξε τον πόλεμο στο Έθνος.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Exit mobile version