Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρουκέτες στην Χίο, οδοφράγματα στην Λέσβο – «Βαράτε στο ψαχνό» η εντολή των ασυρμάτων

Ρουκέτες στην Χίο, οδοφράγματα στην Λέσβο – «Βαράτε στο ψαχνό» η εντολή των ασυρμάτων

Η εκρηκτική νύχτα με την αποβίβαση μεγάλων αστυνομικών δυνάμεων σε Χίο και Λέσβο έχει και συνέχεια καθώς οι κάτοικοι συνεχίζουν να βρίσκονται στους δρόμους και να διαμαρτύρονται για τα νέα παράνομα hotspots που στήνει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Στην Χίο το πρωί, οι κάτοικοι αντεπιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ με… αυτοσχέδιες ρουκέτες – σαν και εκείνες που χρησιμοποιούν παραδοσιακά στο τοπικό έθιμο της Λαμπρής στο νησί τους!

Στην Μυτιλήνη η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη και υπάρχει στην κυριολεξία πολεμικό κλίμα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ξέσπασαν εκτεταμένα επεισόδια και έγινε ευρεία χρήση χημικών από τα ΜΑΤ στους δρόμους γύρω από το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Από τις 06:30 το πρωί (!) πραγματοποιούνται οδομαχίες στην Καράβα, στην είσοδο του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση στου Καβακλή. Εκατοντάδες αστυνομικοί επιτέθηκαν ρίχνοντας μεγάλες ποσότητες χημικών στους συγκεντρωμένους πολίτες. Στον κεντρικό δρόμο έχουν στηθεί οδοφράγματα και οι κάτοικοι έχουν παραταχθεί αυτή τη στιγμή στη θέση Διαβολόρεμα, όπου είναι η δεύτερη είσοδος του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση στο Καβακλή.

Το Lesvos News αναφέρει: «Για πάνω από 2,5 ώρες το λιμάνι Μυτιλήνης θύμιζε εμπόλεμη περιοχή. Δακρυγόνα, κρότου λάμψης, γκλοπ, σπρέι πιπεριού ήταν τα πρώτα δωράκια της κυβέρνησης προς τους πολίτες της Λέσβου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στους ασυρμάτους των ΜΑΤ συνέχεια ακούγαμε την φράση “Βαράτε στο ψαχνό”. Άλλωστε αυτές τις εντολές έχουν.. Ήρθαν στην Λέσβο έτοιμοι για όλα. Ήρθαν στην Λέσβο με σκοπό να χτυπήσουν κτηνοτρόφους, ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά…»

Νεοδημοκράτες ορίστε τα έργα σας! Άραγε όσοι ψήφισαν ΝΔ για να… φύγει η αριστερά, ντρέπονται καθόλου;

Exit mobile version