Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβερνητικός εκπρόσωπος ΝΔ: «Συνεχίζουμε, είναι για το… καλό σας!»

Κυβερνητικός εκπρόσωπος ΝΔ: «Συνεχίζουμε, είναι για το… καλό σας!»

Άρα και το ξύλο στους πολίτες είναι για το καλό τους!

Την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου της για την κατασκευή νέων δομών για τους «πρόσφυγες» στα νησιά, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, τονίζοντας πως είναι προς όφελος της χώρας αλλά και των τοπικών κοινωνιών!

«Είναι απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην υλοποίηση των κλειστών δομών που αποτελούν ένα μέρος του σχεδίου μας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού. Ζητούμε από τις τοπικές κοινωνίες να αντιληφθούν ότι είναι προς όφελος της χώρας αλλά και των τοπικών κοινωνιών η δημιουργία των κλειστών δομών. Φαντάζομαι ότι όλοι σήμερα που βλέπουμε ότι είναι σε έξαρση θέματα δημόσιας υγείας καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ προτιμότερο να υπάρχουν οι κλειστές δομές, όπου τέτοια θέματα όπως ο κοροναϊός μπορούν να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικότητα παρά οι άναρχες δομές που αποτελούν μία υγειονομική βόμβα και στις οποίες δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματικός έλεγχος».

Μέχρι και τον… κοροναϊό (!) επιστράτευσαν οι γελοίοι «εθνικόφρονες» της Νέας Δημοκρατίας για να επιβάλλουν τα νέα «κέντρα φιλοξενίας» στους Έλληνες. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Y.Γ. Στην εικόνα βλέπετε τον Μητσοτάκη και τον χαρούμενο Βαρβιτσιώτη σε παλαιότερη επίσκεψη στην Μόρια. Κρατήστε την εικόνα γιατί είναι… συλλεκτική. Δεν θα την ξαναδείτε!

Exit mobile version