Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παναποκλειστικό: Στην Μόρια ο Μητσοτάκης, κάνει δηλώσεις κατά της κυβέρνησης!

Παναποκλειστικό: Στην Μόρια ο Μητσοτάκης, κάνει δηλώσεις κατά της κυβέρνησης!

Ο τίτλος δεν είναι fake news. Διαβάστε και θα καταλάβετε…

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν στους προσφυγικούς καταυλισμούς στη Μόρια της Μυτιλήνης «ντροπή για την πατρίδα μας», τονίζοντας πως για το θέμα αυτό η κυβέρνηση φέρει αποκλειστική ευθύνη.

«Όσα συμβαίνουν στη Μόρια είναι ντροπή για την πατρίδα μας. Πήραν 1,6 δισ. ευρώ. Και έφτιαξαν τον αθλιότερο καταυλισμό προσφύγων στον κόσμο», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Πουλάνε ευαισθησία στα λόγια αλλά με τις πράξεις τους προσβάλλουν τα αισθήματα αλληλεγγύης των Ελλήνων και κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Η Ελλάδα είναι χώρα της ΕΕ και δεν θα γίνει Βενεζουέλα», είπε σε αυστηρό τόνο ο Μητσοτάκης.

Και τα είπε στα αλήθεια! Μόνο που οι δηλώσεις έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν ήταν στην αντιπολίτευση και να θυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τρεις φορές την Λέσβο για να ψηφοθηρίσει με ατζέντα Χρυσής Αυγής!

Τώρα μπορεί να μας πει αν είμαστε Ευρωπαϊκή χώρα ή Βενεζουέλα; Μπορεί να μας πει αν είναι ντροπή ή όχι, τα όσα συνέβησαν (και θα συμβούν) στην Μυτιλήνη;

Exit mobile version