Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιμένατε τίποτε διαφορετικό από την ΝΔ; Οι Χρυσαυγίτες και οι “σοβαροί” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Περιμένατε τίποτε διαφορετικό από την ΝΔ; Οι Χρυσαυγίτες και οι “σοβαροί” - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Νιώθω, σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή θα σπάσουν και τα σίδερα…” Ν. Καζαντζάκης

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ένα κόμμα νέο και ούτε ασφαλώς αποτελούσε εις ουδεμίαν των περιπτώσεων εγγύηση ανανεώσεως η ανάδειξη στην ηγεσία του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Νέα Δημοκρατία από το 1974 μέχρι σήμερα έχει κυβερνήσει για δεκαετίες ολόκληρες την χώρα και έχει δώσει δείγματα γραφής για την πολιτική της τόσο στα εθνικά θέματα, όσο και στα ζητήματα τα κοινωνικά.

Έτσι λοιπόν, η σημερινή διακυβέρνηση δεν πρέπει να προκαλεί απορίες σε αυτούς που την ψήφισαν, πιστεύοντας σε φαντάσματα κυριολεκτικά, τα οποία υπήρχαν μόνο στην φαντασία τους.

Από τον Αττίλα ΙΙ στην Ελληνοτουρκική “φιλία”

Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει εξετάσεις στα εθνικά θέματα από την εποχή του 1974 και με τα όσα έγιναν στην περίοδο της περίφημης ανακωχής, που μόνο ανακωχή δεν ήταν, όταν έλαβε χώρα ο Αττίλας ΙΙ, που λησμονούν οι πολλοί γιατί έτσι θέλει η καθεστωτική προπαγάνδα, ότι στην εξουσία δεν ήταν τότε τον Αύγουστο το στρατιωτικό καθεστώς, αλλά μία κυβέρνηση πολιτική με πρωθυπουργό τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας. Και λησμονούν βεβαίως, ότι η Ελλάδα τότε έναντι της Τουρκίας είχε συντριπτική υπεροπλία στρατιωτική και μπορούσε να υπερασπιστεί την Κύπρο.

Ζήσαμε την Νέα Δημοκρατία και στο θέμα της Βορείου Ηπείρου με την πλήρη υποχώρηση έναντι ενός διαλυμένου κράτους, που ήταν η Αλβανία στην δεκαετία του ’90. Ο όρος “Νότιος Αλβανία” δεν χρησιμοποιήθηκε μόνον από τους αριστερούς, αλλά και από αρκετούς “πεφωτισμένους” πολιτικούς της Ν.Δ.

Πλήρης η ενδοτικότητα της Ν.Δ. σαν κυβέρνηση και στο ζήτημα της τουρκικής απειλής και ήταν πιστοί στο ολέθριο ιδεολόγημα της περίφημης “ελληνοτουρκικής φιλίας”, μιας “φιλίας” κατ’ εντολήν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, η οποία αποβαίνει πάντοτε εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Χαρακτηριστικό δείγμα της θλιβεράς διαπιστώσεως πόσο ΙΔΙΑ είναι η εξωτερική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του νέου ΠΑΣΟΚ, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, η υπόθεση των Ιμίων. Για προδότες φώναζε εκείνο το πρωί σχεδόν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιανουάριο του 1996 όταν είχε πει ο Σημίτης το “ευχαριστούμε τους Αμερικάνους”. Τις κραυγές αυτές όμως τις ξέχασαν σαν κυβέρνηση τόσο στην περίοδο 2004-2009, όσο και στην περίοδο 2011-2015 όπου και τότε δεν ανέβηκε Ελληνική Σημαία στα Ίμια και με την συμπεριφορά αυτή αποδέχθηκε και η Ν.Δ. σαν γεγονός τετελεσμένο τις “γκρίζες ζώνες” στο Αιγαίο!

Σχέδιο Ανάν και συμφωνία των Πρεσπών

Στο θέμα της Κύπρου μας, το μεγαλύτερο μέρος της Ν.Δ. και ασφαλώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη, ήταν θερμοί υπέρμαχοι του σχεδίου Ανάν και εκεί όπου πραγματικά, για να μιλήσουμε για τα πλέον πρόσφατα, έδειξε η φιλελεύθερη παράταξη το πραγματικό της πρόσωπο ήταν το ζήτημα της Μακεδονίας μας.

Μη λησμονούμε βεβαίως, ότι τα περί σύνθετης ονομασίας ήταν ιδέα του πρωθυπουργού της Ν.Δ. και πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και την πρόσφατη απάτη εις βάρος του Ελληνικού Λαού, με μία πολιτική πέρα για πέρα σχιζοφρενική, όταν για λόγους ψηφοθηρικούς, εκφράζοντας έναν χυδαίο λαϊκισμό, τον οποίον κατά τα άλλα καταγγέλλουν, οι βουλευτές της Ν.Δ. καταψήφισαν στην Βουλή την συμφωνία των Πρεσπών όταν την έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τώρα σαν κυβέρνηση την αποδέχονται πλήρως και όχι μόνον δηλώνουν επίσημα σε διεθνείς οργανισμούς ότι θα την σεβαστούν, αλλά προωθούν με κάθε μέσον και την ένταξη των Σκοπίων σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ.

Και είναι αυτοί οι ίδιοι, πολλοί εκ των οποίων έκαναν περιπάτους στα συλλαλητήρια κρατώντας σημαίες και θυμίζοντάς μας τα γραπτά του αειμνήστου καθηγητού Παναγιώτη Κονδύλη για κάποιους, οι οποίοι περιφέρουν “γαλανόλευκα ράκη” και στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτε για την Πατρίδα. Και όλοι αυτοί οι “Μακεδονομάχοι”, οι οποίοι μιλούσαν για προδοσία, σήμερα δεν λένε λέξη, είναι απόλυτα σιωπηλοί.

Και κοντά σε αυτούς ένας λαός αποχαυνωμένος, ο οποίος έμαθε στην παθητικότητα, αφού πρώτα στάλαξαν στην ψυχή του το δηλητήριο της παραίτησης ότι δεν γίνεται τίποτε, ότι όλα είναι χαμένα και ότι δεν αξίζει για τίποτε κανείς να αγωνιστεί! Μεγάλο παραμύθι, λοιπόν, η δήθεν “πατριωτική πολιτική” της Ν.Δ., που θα άλλαζε τα πράγματα και θα γινόταν κάτι άλλο μετά τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλα ίδια και απαράλλαχτα, τα ίδια και χειρότερα…

Άφησα για τελευταίο το ζήτημα των λαθρομεταναστών, που θα το έλυνε και αυτό η Νέα Δημοκρατία και θα γύριζε πίσω τους λαθρομετανάστες. Πράγματι, μέσα σε επτά μήνες που κυβερνά επέστρεψαν στην Τουρκία 140 άτομα, δηλαδή 20 το μήνα! Και αν πάει με αυτούς τους ρυθμούς η Νέα Δημοκρατία, σε 500 περίπου χρόνια θα έχει λύσει το πρόβλημα, όσα ακριβώς χρειάζονται και για να ξεπληρώσει το χρέος της των 250.000.000 ευρώ!

Απάντηση σε όσους παριστάνουν τους μεγάλους κριτές

Όλα αυτά που ανέφερα προηγουμένως ήταν γνωστά και όμως, εκατομμύρια Έλληνες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και όσοι από αυτούς είχαν συμφέρον προσωπικό, είχαν λάβει υποσχέσεις έκαναν ό,τι έκαναν για το χρήμα το βρώμικο, που αγοράζει ψυχές και συνειδήσεις. Πόσοι είναι όμως αυτοί; Σίγουρα όχι όλοι!

Οι υπόλοιποι; Εξαπατήθηκαν για μία ακόμη φορά από την Κίρκη των ημερών μας, που λέγεται “δημοκρατία” (εντός πολλών εισαγωγικών!) και είναι το μονογενές τέκνο του καπιταλισμού (Ιωάννης Μεταξάς), το οποίο κρατά στα χέρια του τεράστιους μηχανισμούς προπαγάνδας και εξαπάτησης των λαών, τα πολύχρωμα κανάλια με τα ψεύτικα χαμόγελα και τις φυλλάδες, που προσφέρουν μέχρι και χαρτί υγείας για τους πρόθυμους αγοραστές, που προσφέρονται με προθυμία έναντι τιμής Ευρώ 2 προς “πλύσιν εγκεφάλου”…

Και είναι πρόσφατη η είδηση ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποδέχεται τις μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών, οι οποίοι μπαίνουν παράνομα σε μία χώρα. Στο σκεπτικό μάλιστα της αποφάσεως του Δικαστηρίου, που ελήφθη ομόφωνα, αναφέρεται ότι οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες έθεσαν τον εαυτό τους σε “παράνομη κατάσταση”.

Τι θα κάνει μετά από αυτή την απόφαση η Νέα Δημοκρατία; Εδώ είμαστε και θα το δείτε. Δεν θα κάνει τίποτε! Θα συνεχίσει να παίρνει κονδύλια μαύρα για κάποιους διεφθαρμένους του κρατικού μηχανισμού από Ευρώπη και ΟΗΕ για τους λαθρομετανάστες και θα συνεχίζει μία πολιτική αντεθνική που οδηγεί στην κατάλυση του κράτους των Ελλήνων. Γιατί δεν θα είναι κράτος των Ελλήνων ένα κράτος που στις επόμενες δεκαετίες οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και όποιος υπόσχεται εύκολες λύσεις είναι ένας ακόμη πολιτικός απατεώνας. Η κατάσταση είναι κάτι περισσότερο από δύσκολη, είναι απελπιστική, αλλά μόνο μέσα στην απελπισία γεννιέται η δύναμη για έναν αγώνα που ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια και θέλει αληθινούς μαχητές ταγμένους σε ένα σκοπό Ιερό. Ποιοι είναι αυτοί; Θα σας θυμίσω μία παλαιά ιστορία εξαιρετικά επίκαιρη.

Ο Δημήτριος Καλαποθάκης, εκδότης της ιστορικής εφημερίδος “ΕΜΠΡΟΣ”, ένας ξεχωριστός πατριώτης από την Μάνη, ήταν ο πρωτοπόρος του Μακεδονικού Αγώνα. Στις αρχές του 20ου αιώνα είχε συγκεντρώσει εθελοντές για να πολεμήσουνε στην Μακεδονία ενάντια σε Βούλγαρους κομιτατζήδες και Τούρκους και ζήτησε ακρόαση από τον τότε πρωθυπουργό Ράλλη. Στην συνάντησή του πήρε μαζί του πολλούς από τους εθελοντές, οι οποίοι ήσαν οπλισμένοι και αξύριστοι, Μανιάτες και Κρητικοί οι περισσότεροι. Όταν τους είδε ο Δημήτριος Ράλλης είπε στον Καλαποθάκη: «Τι είναι αυτοί που μού έφερες εδώ πέρα;», απάντησε, «Κύριε Πρωθυπουργέ, την πρώτην ημέραν ανεζήτησα εθελοντάς εις την Ακαδημίαν. Ουδείς εδέχθη! Την δευτέραν ημέραν ανεζήτησα εθελοντάς εις το Πανεπιστήμιον. Ουδείς εδέχθη. Την τρίτην ημέραν αυτοί εδέχθησαν»!

Αυτή η απάντηση είναι και η δική μου απάντηση σε όσους παριστάνουν τους μεγάλους κριτές και λένε τα χίλια μύρια όσα ενάντια σε αυτούς, που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στις γραμμές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Θα ήθελαν λένε να είναι και “σοβαροί”. Ναι, καλύτερα θα ήταν έτσι… Μόνο που όσοι είναι “σοβαροί” θα πρέπει να μην είναι και δειλοί! Να είναι αποφασισμένοι να δεχτούν την κατάρα και το ανάθεμα ενός ολόκληρου Συστήματος. Γιατί αυτό σημαίνει η απόφαση να αγωνιστείς με την Χρυσή Αυγή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version