Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στα ΜΑΤ του Μητσοτάκη (Βίντεο)

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στα ΜΑΤ του Μητσοτάκη (Βίντεο)

Κορυφώνονται οι αντιδράσεις των κατοίκων της Λέσβου και της Χίου κατά της κατασκευής καινούριων “δομών φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων” στα νησιά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σημειώνονται επεισόδια μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών δυνάμεων στους χώρους που αναμένεται η κατασκευή των εν λόγω δομών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, νέες συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα στον Καραβά Λέσβου. Οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών στους συγκεντρωμένους πολίτες και όπως θα δείτε στο βίντεο που παραθέτουμε έγινε χρήση του οχήματος «Αίαντας» που εκτοξεύει νερό κατά διαδηλωτών. Μιλάμε για ένα μέτρο καταστολής που η αστυνομία χρησιμοποιεί σπανιότατα και σχεδόν… ποτέ απέναντι στους αναρχοκομουνιστές όποτε καίνε το κέντρο της Αθήνας!

Στην Χίο συνεχίζονται οι μάχες “σώμα με σώμα” σε δύσβατα σημεία πάνω κοντά στο χώρο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί η νέα δομή φιλοξενίας. Οι κάτοικοι στην προσπάθειά τους να κινηθούν προς την επίμαχη περιοχή βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.

Exit mobile version