Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε ένας βουλευτής στο πλευρό των νησιωτών – Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος

Ούτε ένας βουλευτής στο πλευρό των νησιωτών - Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος

Μεγάλη υπηρεσία προσέφερε το δεκανίκι Βελόπουλος στον Μητσοτάκη με την ΑΠΟΥΣΙΑ του!

Εκτεταμένα επεισόδια έλαβαν χώρα στη Χίο και την Μυτιλήνη. Οι ντόπιοι αντιδρούν στο σχέδιο δημιουργίας κλειστών δομών λαθρομεταναστών γιατί γνωρίζουν ότι τελικά θα είναι μια μόνιμη κατάσταση και όχι προσωρινή. Την ίδια ώρα, όμως, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τα πλάνα της και ενισχύει τις αστυνομικές δυνάμεις στα νησιά για να ξεκινήσουν οι εργασίες για τις εν λόγω δομές.

Στην διάρκεια των επεισοδίων κτυπήθηκαν αλύπητα οι Έλληνες, αλλά κανένα μεγάλο ΜΜΕ δεν έδωσε την πρέπουσα προβολή στο θέμα. Εάν ήταν λαθρομετανάστες θα ούρλιαζαν! Απόλυτη σιωπή και από τους χιλιάδες μισθοφόρους των ΜΚΟ, που αλωνίζουν στα νησιά και είναι φαίνεται σε απόλυτη συνεννόηση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στο πλευρό της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ο Κυριάκος Βελόπουλος και οι βουλευτές του, που κάνουν ανέξοδες και άνευ σημασίας δηλώσεις, και βεβαίως δεν βρέθηκαν στο πλευρό των κατοίκων, όπως έκαναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής όταν ο Λαός με την ψήφο του είχε στείλει το κόμμα μας στην βουλή. Θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να ήταν στο πλευρό των κατοίκων βουλευτές και δεν ήταν! Μεγάλη υπηρεσία προσέφερε το δεκανίκι Βελόπουλος στον Μητσοτάκη με την ΑΠΟΥΣΙΑ του!

Exit mobile version