Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο σκοταδισμός της αριστεράς και η δεξιά της υποταγής

Ο σκοταδισμός της αριστεράς και η δεξιά της υποταγής

Το σκοτάδι που υπάρχει στην ψυχή των αριστερών και η πνευματική ψώρα από τη οποία πάσχουν έδειξαν εκ νέου το αποκρουστικό τους πρόσωπο. Οι ευρωβουλευτές του παρδαλού μορφώματος, που σήμερα ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ και αύριο κάνεις δεν ξέρει, έχυσαν πάλι το δηλητήριο τους με αντεθνικές ερωτήσεις στον ψευτοδημοκρατικό ευρωκοινοβούλιο. Οι αριστεροί ευρωβουλευτές, που αποτελούνται από στρατευμένους δημοσιογράφους που εξαργυρώνουν τα διάφορα ολοκαυτώματα, αποτυχημένους ηθοποιούς που ταυτόχρονα συμμετέχουν σε talent shows και κρατικοδίαιτους τηλεπαρουσιαστές που ονειρεύονται επαναστάσεις μέσα από τα σαλόνια των Βρυξελλών δεν υπερασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα, αντίθετα τα υπονομεύουν.

Μέσα στην ευρωβουλή, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον δούρειο ίππο της παγκοσμιοποίησης, ένας από αυτούς τους τύπους υπέβαλε ερώτηση σχετικά με το πόσο οπισθοδρομικό είναι το σχολείο να έχει χαρακτήρα εθνικό και χριστιανοορθόδοξο, καθώς κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά ιδεώδη. Η ερώτηση είχε στόχο την υπουργό Παιδείας. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως το υπουργείο παιδείας στην Ελλάδα υπηρετεί οποιοδήποτε εθνικό στόχο.

Ο μόνος στόχος του είναι κάποιες ελάχιστες φορές να χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων της κοσμοπολίτικης και το ίδιο διεθνιστικής ΝΔ ενώ στην πρώτη αντίδραση των δικαιωματάκηδων υποκύπτει με εμφανή πανικό στις αρρωστημένες “αξίες” και τους ανύπαρκτους αγώνες της αριστερής σαπίλας.

Οι αριστεροί ως άθεοι, ως υλιστές και ως υποκείμενα που υπερασπίζονται την κάθε διαστροφή, είναι οι ίδιοι που επιτίθενται στον Ιωάννη τον Χρυσόστομο για αντισημιτισμό και σκοταδισμό μέσα από ρυπαρά άρθρα με διάφορες βλάσφημες απεικονίσεις. Είναι οι ίδιοι που υπερασπίζονται το δικαίωμα στην άμβλωση αποκαλύπτοντας τον μισανθρωπισμό τους. Απέναντι στις επιθέσεις τους μια ανήμπορη και θλιβερή δεξιά υποκύπτει είτε με αλλαγή των υποτιθέμενων εθνικών της στόχων, είτε με ψηφίσματα σε δήμους από δημάρχους που παρουσιάζονται σε θλιβερούς τηλεοπτικούς τσολιάδες χτίζοντας ένα ψευτοπροοδευτικό προφίλ, συμπράττοντας ταυτόχρονα με ακροαριστερούς κατσαπλιάδες παρεμβαίνοντας στην δικαιοσύνη.

Ο Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πάνω από όλα Αγώνας αφύπνισης, Αγώνας Εθνικός, που στόχο έχει της διακυβέρνηση της χώρας από μια Ηγεσία ικανή να οδηγήσει την Πατρίδα μας σε μια εποχή Εθνικής ανάτασης, οικονομικής ευημερίας και ηγεμονικής θέσης στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής μεσογείου. Όσο και αν κάτι τέτοιο σε κάποιους φαντάζει ουτοπικό να είναι βέβαιοι πως το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις. Τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί σε αυτή τη ζωή χωρίς Αγώνα, στόχο και σχέδιο και να είναι σίγουροι αριστεροί και δεξιοί διεθνιστές και κοσμοπολίτες πως σε μια Εθνική κυβέρνηση οι αηδιαστικές τους τοποθετήσεις, με τις οποίες κάθε τι εθνικό και θρησκευτικά ορθόδοξο είναι σκοταδισμός, θα περάσουν στη σφαίρα της ανυπαρξίας.

Όταν δημοκρατικά ο λαός δώσει την εξουσία σε μια Εθνική κυβέρνηση με πρωτοπόρο τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όταν καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται και αηδιάσει από την αρρώστια των κομμάτων και του μύθου μιας δήθεν λαϊκής κυριαρχίας τότε η κυβέρνηση αυτή θα φερθεί δεόντως δημοκρατικά προς τους τσαρλατάνους που εμπαίζουν την αξιοπρέπεια και την πιστή ενός ολοκλήρου Λαού. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ένας καταδικασμένος λαός, ανήμπορος να αντιληφθεί πως το μέλλον που του επιφυλάσσουν αριστεροί και δεξιοί είναι το πραγματικό σκοτάδι που θα καλύψει τα πάντα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version