Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι ζήτησε από τους καναλάρχες την Δευτέρα ο Μητσοτάκης;

Τι ζήτησε από τους καναλάρχες την Δευτέρα ο Μητσοτάκης;

Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων του Τύπου, το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με διευθυντές καναλιών, στο περιθώριο της πρωινής σύσκεψης με τους στενούς του συνεργάτες στο Μέγαρο Μαξίμου…Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους επικεφαλής των τηλεοπτικών σταθμών να μην «σηκώνουν ψηλά» στα κεντρικά δελτία ειδήσεων το θέμα του κορωνοϊού και να είναι όσο το δυνατόν πιο καθησυχαστικοί.

Η παραπάνω είδηση μαρτυρά άθελά της και την “ποιότητα” της ενημέρωσης που έχουμε στην Ελλάδα. Ένας πρωθυπουργός καλεί τους διευθυντές καναλιών για να τους υποδείξει τι και πως θα δείξουν και τι όχι στα δελτία ειδήσεων…

Όμως, μόνο για τον κορωνοϊό μιλήσανε; Μήπως τους ζήτησε να θάψουν την αστυνομική βαρβαρότητα κατά των Ελλήνων που έχουν ξεσηκωθεί σε Λέσβο και Χίο; Γιατί εμείς μια χαρά βλέπουμε να παίζει στην επικαιρότητα ο κορωνοϊός που σήμερα μάλιστα διαπιστώθηκε να έχει προσβληθεί η πρώτη ασθενής στην Ελλάδα. Τα χάλια της κυβέρνησης στην Λέσβο και στην Χίο δεν βλέπουμε και περνάνε στα “ψιλά” από τους διευθυντές των καναλιών – προφανώς με εντολή Μητσοτάκη!

Exit mobile version