Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Η ομαδοποίηση των ευθυνών σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει μόνο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Η ομαδοποίηση των ευθυνών σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει μόνο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε μια ενδιαφέρουσα όσο και ανησυχητική για το εγχώριο πολιτικό σύστημα του «Συνταγματικού τόξου» προέβη το πρωί της Τρίτης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Εκτός Γραμμής».

Στη παρατήρηση του οικοδεσπότη-παρουσιαστή της εκπομπής Τάκη Χατζή ότι η ΝΔ και ο Σύριζα έχουν τις ίδιες τεράστιες ευθύνες για το χάος που επικρατεί στο λεγόμενο «προσφυγικό», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης είπε ότι η ομαδοποίηση των ευθυνών σε ΝΔ και Σύριζα την μόνη που βοηθάει είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Παραδέχτηκε έτσι, ο πρώην δημοσιογράφος της καθεστωτικής κρατικής τηλεόρασης, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η αναπόφευκτη πολιτική απάντηση των Ελλήνων στην συμπαιγνία των πολιτικών κομμάτων εναντίον τους για το θέμα του «προσφυγικού».

Πράγματι, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν τεράστιες ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν και στα νησιά του Αιγαίου και στην περιφέρεια της Χώρας. Η ΝΔ, όμως, έχει πολύ μεγαλύτερες ευθύνες ακριβώς γιατί έκανε «σημαία» προεκλογικά την (αναληθή όπως αποδείχτηκε) θέση της ότι θα πατάξει αποτελεσματικά την λαθρομετανάστευση. Το πόσο ψεύτικες και απατεωνίστικες φάνηκαν αυτές οι προεκλογικές εξαγγελίες της φαίνεται από τα όσα πράττει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με αποκορύφωμα την αστυνομική αυθαιρεσία και βία εναντίον των κατοίκων της Λέσβου και της Χίου, που θα την… ζήλευαν ακόμα και οι πιο εθνομηδενιστικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν και παραμένει ο χειρότερος πολιτικός εφιάλτης των πατριδοκάπηλων της ΝΔ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version