Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν κομματοποιούν τους Εθνικούς Αγώνες του Λαού μας

Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν κομματοποιούν τους Εθνικούς Αγώνες του Λαού μας

Μια απάντηση στον κ. Γ. Στεφάνου, Δ/ντη του lesvospost.com

Δυστυχώς το ανθελληνικό αριστεροδεξιό καθεστώς κατάφερε να αποκλείσει από τα ΜΜΕ και να δαιμονοποιήσει στα μάτια των πολιτών την Χρυσή Αυγή για να μπορέσει να επιτύχει τα σημερινά καταστροφικά για όλους τους Έλληνες αποτελέσματα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης αφροασιατών εισβολέων, όμως οι αρκετοί πολίτες έχουν ορθή κριτική σκέψη να βλέπουν σωστά τα πράγματα όπως και ο Δ/ντης του lesvospost.com, του τοπικού πόρταλ ειδήσεων της Λέσβου

Στις 24 Φεβρουαρίου 2020 ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Στεφάνου ανήρτησε ένα άρθρο με τίτλο “Το καπέλωμα των κινητοποιήσεων απομακρύνει τον κόσμο από την Καράβα” για την προσωπική του στήλη. Σε αυτό το άρθρο ο κ. Στεφάνου δείχνει μια ορθή κριτική σκέψη ως Έλληνας πολίτης αφού καταγγέλλει τις προσπάθειες αριστερών οργανώσεων και αλληλέγγυων των λαθρομεταναστών να καπελώσουν τον αγώνα των κατοίκων της Λέσβου ενάντια στις νέες λαθροδομές στην Καράβα Μανταμάδου.

Φυσικά όλοι αυτοί οι αριστεροί, οι κομμουνιστές του ΚΚΕ και οι πράκτορες των ΜΚΟ έχουν υποστηρικτή τον ΣΥΡΙΖΑ που γιγάντωσε το μέγιστο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Λέσβο και που καρπώθηκε περισσότερα από 1,5 δις ευρώ από κονδύλια με δικαιολογία την σίτιση και στέγαση αφροασιατών εισβολέων.

Το κύριο μήνυμα του κ. Στεφάνου είναι ότι ο αγώνας ενάντια στην λαθρομετανάστευση και τον λαθρεποικισμό δεν θα πρέπει να καπελώνεται από οποιοδήποτε κόμμα αναφέροντας συγκεκριμένα “είτε είναι ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΚΚΕ είτε ακόμα και της Χρυσής Αυγής…”

Η Χρυσή Αυγή δεν καπελώνει τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των νησιωτών στην Λέσβο, την Χίο και τη Σάμο. Η πολιτική ατζέντα της Χρυσής Αυγής είναι ακριβώς η πάταξη της λαθρομετανάστευσης και ο τερματισμός του εποικισμού της Πατρίδας μας από αφροασιάτες εισβολείς.

Εμείς καλούμε τους κατοίκους της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου να διαβάσουν με αντικειμενικό μάτι το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και τότε θα κατανοήσουν ότι είναι προς σημαντικό όφελος τους η υπερψήφιση στις επόμενες βουλευτικές εκλογές της πολιτικής δύναμης της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής παράταξης που θέλει και μπορεί να αντιμετωπίσει την τεράστια απειλή – για την κοινωνία και την Πατρίδα – της λαθρομετανάστευσης.

Θ.Κ.

Exit mobile version