Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καβάλα: Μια φυσιολατρική εξόρμηση και η διαδρομή της λαθρομετανάστευσης προς την Θεσσαλονίκη

Καβάλα: Μια φυσιολατρική εξόρμηση και η διαδρομή της λαθρομετανάστευσης προς την Θεσσαλονίκη

Πριν λίγες ημέρες, Συναγωνιστές της τοπικής οργάνωσης Καβάλας πραγματοποίησαν φυσιολατρική εξόρμηση στα βουνά της περιοχής, κατά την οποία διαπιστώθηκε πως οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούν ανενόχλητοι τα μονοπάτια των βουνών μας, ώστε να φτάσουν κρυφά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Επίσης φάνηκε ένα οργανωμένο σχέδιο για να φτάνουν εύστοχα στο προορισμό τους: Τοποθετώντας σακούλες και μπουκάλια που είναι καρφωμένα σε δέντρα βοηθάνε οι πρώτοι λαθρομετανάστες τους επόμενους.

Γιατί όμως οι λαθρομετανάστες που στέλνονται από την Τουρκία προτιμούν να διασχίσουν τόσο μεγάλη απόσταση μέσα από τα βουνά, για να μην γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές της Καβάλας; Απλά διότι ξέρουν πολύ καλά ότι στην Θεσσαλονίκη τους περιμένουν οι διάφορες ΜΚΟ και ισλαμικές ομάδες με ανοιχτές αγκαλιές.

Πώς γίνεται λοιπόν να δεχόμαστε μια πρωτοφανή λαθροεισβολή και το κράτος να κάθεται με σταυρωμένα χέρια; Διότι η Κυβέρνηση έχει εντολή από ξένα κέντρα εξουσίας να δέχεται και να προωθεί αυτό το έγκλημα. Και επιπλέον καταπολεμά όσους αντιστέκονται όπως φαίνεται με την Χρυσή Αυγή και με τον απλό λαό στα νησιά μας.

ΤΟ Καβάλας
694 437 4830

Exit mobile version