Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη “τύχη” ο Κυριάκος για την οικονομία: Ο κορωνοϊός, ο τουρισμός και το… ηφαίστειο της Σαντορίνης

Μεγάλη “τύχη” ο Κυριάκος για την οικονομία: Ο κορωνοϊός, ο τουρισμός και το... ηφαίστειο της Σαντορίνης

Φαίνεται πως οι λαϊκοί μύθοι λένε πάντοτε την Αλήθεια! Ένας από αυτούς είναι περί της περίφημης “γκαντεμιάς” του ονόματος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος προσπαθεί να φτιάξει την οικονομία και ένας από τους βασικούς παράγοντες για βελτίωση της οικονομίας είναι ο τουρισμός.

Όμως, απέναντι στα σχέδια του Μητσοτάκη ήλθε ο κορωνοϊός και διαβάζουμε σχετικά:

“Την ώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί πως μια πανδημία του κορωνοϊού είναι πλέον ενδεχόμενη, στην Ελλάδα η απειλή από τον φονικό ιό από τη μια αφορά την υγεία του πληθυσμού και από την άλλη αυτή που αφορά την «υγεία» της οικονομίας που ασθενεί ήδη βαριά. Ο κίνδυνος ενός κτυπήματος στον τουρισμό είναι περισσότερο υπαρκτός από ποτέ. Ο κίνδυνος ή η κινδυνολογία περί του ιού θα προκαλέσει σεισμό σε μετακινήσεις και τουρισμό.  Οι κρατήσεις των ξενοδοχείων αναμένεται να καταρρεύσουν, ενώ η κρουαζιέρα θα υποστεί σημαντικό πλήγμα.”

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, ακούγεται και φήμη ότι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης, το οποίο 4.000 σχεδόν χρόνια είναι ανενεργό και φαίνεται πως ξύπνησε με πρωθυπουργό με έναν Μητσοτάκη.

Exit mobile version