Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος είναι Xρυσαυγίτης

Μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος είναι Xρυσαυγίτης

Σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό ήταν προσκεκλημένοι ο Φάμελος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κάποτε κομμουνιστής και σήμερα βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους λαθρομετανάστες και αυτό δείχνει ότι δεν λείπει το θράσος από τους “συντρόφους” του ΣΥΡΙΖΑ, που με την πολιτική των ανοικτών συνόρων είναι απόλυτα συνένοχοι και αυτοί με το μεγάλο αυτό εθνικό πρόβλημα.

Για ταύτιση απόψεων με τη Χρυσή Αυγή κατηγόρησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τον Σωκράτη Φάμελλο και ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Βεβαίως και δεν έχει καμία σχέση ο Φάμελλος με την Χρυσή Αυγή, ούτε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, που ήθελε μία άλλη Χρυσή Αυγή, που ακόμη την θέλει το σύστημα και η οποία εάν γίνει “άλλη”, δεν θα είναι Χρυσή Αυγή.

Στην αντιπαράθεση για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο λαθρομεταναστευτικό, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ειρωνεύτηκε τον Σ. Φάμελλο, λέγοντάς του «καλωσήρθατε στη Χρυσή Αυγή».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στον Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι ως δημοσιογράφος πρώτος… διαφήμισε την ιδέα μιας «σοβαρής Χρυσής Αυγής», κατηγορώντας τον για λαϊκισμό.

Ας μη μαλώνουν μεταξύ τους. Κανένας από τους δύο δεν είναι Χρυσή Αυγή και δυστυχώς γι’ αυτούς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχει και ο λαός θυμάται ότι είναι το μόνο κόμμα, που είχε ξεκάθαρη θέση στο πρόβλημα λαθρομετανάστες.

 

Exit mobile version