Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Antinews: “Ολοταχώς προς τη νέα… οθωμανική επαρχία”

Antinews: “Ολοταχώς προς τη νέα… οθωμανική επαρχία”

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι οδηγεί την Ελλάδα σε μία νέα εποχή τουρκοκρατίας. Δεν τα λέει μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και συντάκτες ιστοσελίδας, η οποία ανήκει πολιτικά και ιδεολογικά στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και αυτό γιατί επιτέλους κάποιοι ξυπνούν και καταλαβαίνουν τον ολέθριο κατήφορο που έχει πάρει η Ελλάδα με την κυβέρνηση της Ν.Δ. Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από άρθρο της εν λόγω ιστοσελίδας:

Αδέξιος δεξιός – αntinews.gr: “Έτσι το μητσοτακέικο θα μπορεί να κυβερνάει κατά το δοκούν τη νέα… οθωμανική επαρχία που ορέγεται να δημιουργήσει μέσω της Χάγης. Με τους νεοραγιάδες που προτιμούν συνθηκολόγηση με τους Τούρκους για να μην χάσουν τα ρουσφέτια τους και τους λαθρομετανάστες που επιτέλους βρήκαν τον επίγειο παράδεισο, να αποτελούν την Ελλάδα του μέλλοντος.”

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως και ένα σχόλιο αναγνώστου από το οποίο σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα: “Πολύ καλό άρθρο. Άλλωστε το είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης η Ελλάδα ήταν μια “πρώην οθωμανική επαρχία”! Τι πρώην τι νυν. Όταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τα λέει και τα πιστεύει αυτά μετά μας φταίνε οι ξένοι; Ο συγκεκριμένος διαλαλεί παντού ότι ο “πελάτης” του (διαρροές λαγών τύπου Ντόκου, Καιρίδη, Ντόρα κτλ) δηλαδή το Ελληνικό κράτος για το οποίο εργάζεται (και αμείβεται πλουσιοπάροχα) έχει άδικο και ο αντίδικος(Τουρκία) έχει δίκιο! Απαράδεκτος λοιπόν.”

Exit mobile version