Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η χειρονομία του Μουτζούρη και η ανάλογη κίνηση του Μητσοτάκη προς τον Ελληνικό Λαό

Η χειρονομία του Μουτζούρη και η ανάλογη κίνηση του Μητσοτάκη προς τον Ελληνικό Λαό

Πολύ πριν ο Μουτζούρης συνδέσει τον πρωθυπουργό της Χώρας με τους δίδυμους γεννητικούς αδένες του, είχε φροντίσει ο ίδιος ο Μητσοτάκης να γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι τους Έλληνες που πίστεψαν στις υποσχέσεις του.

Πολύς θόρυβος έγινε σχετικά με την γνωστή χειρονομία του Περιφερειάρχη του Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, η οποία θεωρήθηκε ως προσβλητική για τον πρωθυπουργό της Χώρας, καθώς με αυτήν τον συνέδεε με το γνωστό… μπροστινό μεσαίο μέρος του ανθρωπίνου σώματος. Δεν ξέρουμε εάν ο Μουτζούρης γνώριζε ότι τον κατέγραφε η κάμερα όταν έκανε την συγκεκριμένη κίνηση. Ούτε, επίσης, γνωρίζουμε εάν η κίνηση αυτή αποτελεί «προίκα» για κάποια μελλοντική πολιτική σταδιοδρομία του. Χρειάζεται, όμως, πολύ υποκρισία και αποτελεί μέγιστο θράσος να παριστάνουν τους θιγμένους και τις… παρθένες, τόσο ο Μητσοτάκης όσο και ο υπόλοιπος θίασος των πολιτικών απατεώνων της κυβέρνησης, για την συγκεκριμένη αυτή κίνηση.

Πολύ πριν ο Μουτζούρης συνδέσει τον πρωθυπουργό της Χώρας με τους δίδυμους γεννητικούς αδένες του, είχε φροντίσει ο ίδιος ο Μητσοτάκης να γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι τους Έλληνες που πίστεψαν στις υποσχέσεις του. Υποσχέσεις που είχαν να κάνουν με την καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών, την επαναφορά της δημόσιας ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης, την επανάκαμψη της οικονομίας και βεβαίως την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, με το να σταματήσουν πλέον να έρχονται άνθρωποι παράνομα στην Χώρα μας. Ιδίως αυτό το τελευταίο, το οποίο αφορούσε άμεσα τις ζωές στην κοινωνία των νησιών του Αιγαίου, όχι μόνο δεν τηρήθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά κατόρθωσε μέσα σε λίγους μήνες να κάνει την κατάσταση πολύ χειρότερη από όσο ήταν με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι νησιώτες εξέλαβαν ως κοροϊδία τις προεκλογικές υποσχέσεις της κυβέρνησης και αντί να δουν να σταματάει η λαθρομετανάστευση προς τα νησιά τους είδαν όχι μόνο να αυξάνεται, αλλά η «πατριωτική» κυβέρνηση της ΝΔ να στέλνει και αδίστακτες διμοιρίες των ΜΑΤ για να ξυλοκοπήσουν τους κατοίκους των νησιών ανηλεώς. «Στα μέζεά της» (όπως θα έλεγε και ο Ζουράρις) είχε φροντίσει να γράψει η κυβέρνηση της ΝΔ τους κατοίκους των νησιών πολύ πριν κάνει την συγκεκριμένη κίνηση ο Μουτζούρης. Γι’ αυτό και δεν δικαιούνται στην κυβέρνηση ούτε να ομιλούν, ούτε να αγανακτούν, ούτε να παριστάνουν τις αθώες περιστερές…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version