Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα εγκλήματα ενός ψυχοπαθούς και η ακροδεξιά

Τα εγκλήματα ενός ψυχοπαθούς και η ακροδεξιά

Παντού βλέπουν “ρατσιστές” και “ακροδεξιούς” και βεβαίως και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Έτσι διαβάσαμε στο Βήμα:

“Χαραλαμπόπουλος Λευτέρης, ΒΗΜΑ, Δολοφονική ακροδεξιά: Το μακελειό στη πόλη Χανάου της Γερμανίας ήρθε να θυμίσει ότι η ακροδεξιά δεν είναι απλώς μια «ιδεολογία»… Ένας τύπος, με το κεφάλι γεμάτο θεωρίες συνωμοσίας και ακροδεξιά και ρατσιστικά στερεότυπα παίρνει ένα όπλο και πυροβολεί… Το είδαμε άλλωστε με τον πιο τραγικό τρόπο στη Νέα Ζηλανδία. Και βεβαίως έχουμε οδυνηρή εμπειρία στην Ελλάδα με Χρυσή Αυγή, μια εγκληματική οργάνωση, όπως άλλωστε αποδείχτηκε και στη δίκη.”

Ποιος ήταν όμως στην πραγματικότητα ο δράστης των εγκλημάτων και ποια η σχέση του με την ακροδεξιά; Αναφερόμενος σε ένα κείμενο που άφησε, πριν τον θάνατό του, ο Πίτερ Νόιμαν, ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας στο King’s College του Λονδίνου, δήλωσε ότι πρόκειται «για ένα μανιφέστο 24 σελίδων», που θέλει την εξαφάνιση πολλών χωρών στη βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την κεντρική Ασία. Εξάλλου ο δράστης δηλώνει ότι «παρακολουθείται όλη του τη ζωή από τις μυστικές υπηρεσίες» και περιγράφει τον εαυτό του «κατ’ επιλογή εργένη», ομολογώντας ότι «ποτέ δεν είχε σχέση με γυναίκα».

Είναι φανερό από το κείμενο αυτό ότι πρόκειται για έναν ψυχοπαθή και φυσικά όχι για ακροδεξιό ή της οποιασδήποτε πολιτικής ιδεολογίας άτομο. Ότι δεν ήταν όμως ακροδεξιός αποδεικνύεται από το γεγονός ότι του είχε δώσει η ίδια η Αστυνομία άδεια οπλοκατοχής, πράγμα που θα ήταν αδύνατον εάν είχε εθνικιστικές Ιδέες! Διαβάζουμε σχετικά:

“Ο Κλάους Σμιτ, ο πρόεδρος της λέσχης σκοποβολής «Diana Bergen-Enkheim» της οποίας ήταν μέλος ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στη Χανάου, είπε ότι ο Τομπίας Ρ. δεν είχε εκφράσει ποτέ δημόσια ξενοφοβικές αντιλήψεις, τονίζοντας πως περνούσε «εντελώς απαρατήρητος».  Ο δράστης απέκτησε νόμιμα το πιστόλι SIG Sauer το 2014 μαζί με το όπλο που χρησιμοποίησε στην επίθεση. Ο Τομπίας Ρ. διέθετε άδεια οπλοκατοχής από το καλοκαίρι του 2013. Η περιφερειακή διοίκηση Μάιν Κίντσιχ της πόλης Γκέλχαουζεν, περίπου 20 χιλιόμετρα από το Χανάου, είχε ελέγξει για τελευταία φορά την καταλληλότητα του δράστη να φέρει όπλα πριν από ένα χρόνο. Κατά τον Γενικό Εισαγγελέα Πέτρος Φρανκ, όμως, διακατεχόταν από ένα «βαθιά ρατσιστικό φρόνημα»!”

Ο δράστης των εγκλημάτων στην Γερμανία μετά τις δολοφονίες επέστρεψε στο σπίτι του όπου σκότωσε την μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε. Είναι όμως πράγματι τρομερό πόσο βρώμικη προπαγάνδα γίνεται από τα ΜΜΕ του συστήματος, που σε κάθε ψυχοπαθή εγκληματία βλέπουν την ακροδεξιά!

Exit mobile version