Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζήτησαν την άδεια της Μέρκελ για να κλείσουν το τελωνείο στις Καστανιές – Τα σύνορα παραμένουν ορθάνοιχτα!

Ζήτησαν την άδεια της Μέρκελ για να κλείσουν το τελωνείο στις Καστανιές - Τα σύνορα παραμένουν ορθάνοιχτα!

AYTH Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα… κλείσει τα σύνορα; Ας γελάσουμε!

H Ελλάδα δέχεται τις τελευταίες ώρες νέα πίεση στα θαλάσσια και χερσαία σύνορά της και είναι ορατός ο κίνδυνος να βρεθούμε αντιμέτωποι με νέα κύματα λαθρομεταναστών, πριν καν έρθει η άνοιξη όπου είναι βέβαιο ότι θα ζήσουμε ξανά τις σκηνές του 2016.

Μέσα σε όλα αυτά, οργιάζει η κυβερνητική προπαγάνδα περί «κλεισίματος των συνόρων», μόνο που αυτή η είδηση αφορά για την ώρα, τα… τελωνεία, για τα οποία μάλιστα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ήρθε σε επικοινωνία με την Μέρκελ, προφανώς να της ζητήσει το «πράσινο φως»!

Είναι αυτονόητο ότι τα σύνορα μιας σοβαρής χώρας θα έπρεπε να είναι κλειστά σε παρόμοιες περιπτώσεις, με τον στρατό να βρίσκεται σε επιφυλακή. Είναι αυτονόητο από την άλλη, ότι ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τα σύνορα θα παραμείνουν ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ!

Αν οι Έλληνες θέλουν ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ σε τόσο κρίσιμα για την βιωσιμότητα του Έθνους μας, ζητήματα, να αφήσουν τους Τσιπρομητσοτάκηδες στην φροντίδα της κυρίας Μέρκελ και να στηρίξουν το Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, έχει επισημάνει τον κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης.


Διαβάστε τι έγραψε σχετικά ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

Νέα εισβολή από Έβρο! Έρχονται με τις ευλογίες ΟΗΕ-ΗΠΑ-Ερντογάν. Σκοπός τους να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ισλαμική χώρα. Ότι δεν πέτυχαν με 400 χρόνια τουρκοκρατίας θέλουν να το κάνουν με τους λαθρομετανάστες. ΟΛΗ η Ελλάδα πρέπει να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ενάντια στους ξενόδουλη εξουσία

Exit mobile version