Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το θράσος των αριστερών να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των Ελλήνων για το λαθρομεταναστευτικό!

Το θράσος των αριστερών να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των Ελλήνων για το λαθρομεταναστευτικό!

Εδώ και δεκαετίες ολόκληρες, τα ορφανά του Μαρξ, όλων των αποχρώσεων έχουν πάρει στις πλάτες τους τους λαθρομετανάστες και έχουν γίνει οι προστάτες τους και τώρα που ο Λαός ξεσηκώθηκε στα Νησιά του Αιγαίου, είχαν το θράσος να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και να φτάνει στο σημείο ένας δημοσιογράφος της Λέσβου να γράφει για θέατρο του παραλόγου και να καταγγέλλει την προσπάθεια καπελώματος των κινητοποιήσεων από τους αριστερούς! Σας παραθέτουμε απόσπασμα από το σχετικό άρθρο:

“Το καπέλωμα των κινητοποιήσεων απομακρύνει τον κόσμο από την Καράβα **Γράφει ο Στεφάνου Γεώργιος (Δημοσιογράφος, Δ/ντης του LesvosPost.com):  Εδώ και λίγες ημέρες ζούμε ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου …Αριστερές οργανώσεις, σύλλογοι και αλληλέγγυοι με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να καπελώσουν των αγώνα των κάτοικων της Λέσβου εναντία στη νέα δομή στην Καραβα. Όλοι ξαφνικά θυμήθηκαν ότι η Λέσβος έχει μεγάλο θέμα με το προσφυγικό… Διαμαρτύρεται ποιος; ο ΣΥΡΙΖΑ όταν αυτός είναι που έφερε το πρόβλημα στο νησί μας… Ωστόσο, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον τα μεγαλο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μας θύμιζαν τι έχουν κάνει αυτά τα 4,5 χρόνια της «αριστερής» διακυβέρνησης για τους πρόσφυγες και μετανάστες…”

Γράφει και κάτι άλλο ο κ. Στεφάνου στο κείμενο του. Το εξής: “Ο αγώνας είναι όλων των κατοίκων της Λέσβου.. Κανενός κόμματος είτε είναι ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΚΚΕ είτε ακόμα και της Χρυσής Αυγής…”

Συμφωνούμε απολύτως μαζί του. Είναι αγώνας Εθνικός και όχι κομματικός! Έχει όμως ιδιαίτερη σημασία αυτό το “είτε ακόμα και της Χρυσής Αυγής” γιατί με την φράση του αυτή, διαχωρίζοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τα άλλα κόμματα, παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι το μόνο κόμμα, που είχε επικεντρώσει και ενδιαφερόταν για το ζήτημα, δεν ήταν άλλο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Exit mobile version