Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξενώνες της Εκκλησίας μετατρέπονται σε hot spots για «ασυνόδευτα»!

Ξενώνες της Εκκλησίας μετατρέπονται σε hot spots για «ασυνόδευτα»!

Μετά την κυβέρνηση και η Εκκλησία φαίνεται ότι μπαίνει στην προσφορά παροχών προς τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα». Στην εφημερίδα «Δημοκρατία», υπό τον τίτλο «Ξενώνες της εκκλησίας, hotspots για ασυνόδευτα» και υπότιτλο «Υπεγράφη μνημόνιο Ιερώνυμου-ΔΟΜ», διαβάζουμε, ανάμεσα σε άλλα, τα εξής:

«Με την ευλογία και την υπογραφή του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανοίγει τον δρόμο για να μετατραπούν δομές της Εκκλησίας σε hot spots για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες. Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστών (ΔΟΜ) υπέγραψε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον επικεφαλής του ΔΟΜ Gianluca Rocco για τη φιλοξενία ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων και μεταναστών σε δομές που διαχειρίζεται η Εκκλησία μέσω του Κέντρου Παλιννοστούντων και Μεταναστών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την άμεση λειτουργία τεσσάρων δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, ενώ κάθε δομή θα μπορεί να φιλοξενεί περίπου 40 παιδιά».

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι παραπάνω από την δική μας μεριά, καθώς το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» είναι τόσο ενημερωτικό όσο και διαφωτιστικό. Ο καθένας, ανάλογα με τον τρόπο που βλέπει και αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα στα γεγονότα, μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version