Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

120.000 λαθρομετανάστες έτοιμοι να περάσουν ΑΜΕΣΑ στην Ελλάδα των ανοιχτών συνόρων!

120.000 λαθρομετανάστες έτοιμοι να περάσουν ΑΜΕΣΑ στην Ελλάδα των ανοιχτών συνόρων!

Τα φερέφωνα της άθλιας κυβέρνησης, γράφουν σήμερα για… “σφράγισμα συνόρων” και άλλες φαιδρότητες τις οποίες ο Μητσοτάκης δεν θα έκανε ούτε στον… ύπνο του.

Ποια είναι η αληθινή (δραματική) κατάσταση στην οποία αναμένεται να βρεθεί η Ελλάς τις επόμενες ημέρες; Διαβάστε τι αναφέρει η Deutsche Welle:

“Η Τουρκία ζητά τη συνδρομή της διεθνούς κοινότητας για μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στο Ιντλίμπ και πιέζει με το προσφυγικό δηλώνοντας ότι δεν μπορεί πλέον να φιλοξενήσει περισσότερους πρόσφυγες. Πλέον τα τουρκικά παράλια και τα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα είναι ανεξέλεγκταμέχρι νεωτέρας. 120.000 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται ήδη κοντά στα παράλια για να μετακινηθούν προς την Ελλάδα.”

Το σχέδιο εποικισμού και αντικατάστασης πληθυσμού της χώρας προχωράει και το μόνο που μπορεί να το σταματήσει είναι η γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος ΣΗΜΕΡΑ γιατί σε ελάχιστα χρόνια θα είναι πολύ αργά… Όσοι ενίσχυσαν προεκλογικά με οποιονδήποτε τρόπο την Νέα Δημοκρατία και την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη – που θέλει να δημιουργήσει την “πολυπολιτισμική Ελλάδα”, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους…

Exit mobile version