Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλο παραμύθι η συμμαχία Ρωσίας-Τουρκίας

Μεγάλο παραμύθι η συμμαχία Ρωσίας-Τουρκίας

Γέμισαν ψέματα τον Ελληνικό λαό οι αμερικανόδουλοι γραφιάδες και δήθεν αναλυτές περί μίας ισχυρής και ακλόνητης συμμαχίας της Ρωσίας με την Τουρκία και αυτό προκειμένου να καλλιεργήσουν αντιρωσικό κλίμα στον Ελληνικό Λαό. Τα γεγονότα όμως στην Συρία, όπου η Ρωσία είναι στο πλευρό της Συρίας στον πόλεμό της κατά της τρομοκρατίας και της Τουρκίας που την στηρίζει, διαψεύδουν την προπαγάνδα τους.

Πρόσφατα μάλιστα πήρε επίσημη θέση η Ρωσία για την πολεμική εμπλοκή της Τουρκίας στην περιοχή και πήρε θέση υπέρ της Συρίας. Η Συρία υπογράμμισε ο Ρώσος υπουργός, Λαβρόφ, έχει κάθε δικαίωμα να πολεμά κατά των τρομοκρατών στην Ιντλίμπ και αυτό είναι κάτι που όπως διεμήνυσε η Μόσχα δεν μπορεί να το απαγορεύσει. O Λαβρόφ εξέφρασε παράλληλα και τα συλλυπητήριά του για την απώλεια Τούρκων στρατιωτών.

Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ με αφορμή την κρίση των ρωσοτουρκικών σχέσεων επιχειρούν να επαναφέρουν πίσω στην Συμμαχία την Τουρκία διαμέσου της Αμερικανίδας πρέσβειρας στο ΝΑΤΟ Κέι Μπέιλι Χάτχισον η οποία κάλεσε τους Τούρκους να δουν «ποιος είναι ο αξιόπιστος σύμμαχός τους και ποιος δεν είναι… Βλέπουν τι είναι η Ρωσία, βλέπουν τι κάνουν τώρα, και αν επιτίθενται σε Τούρκους στρατιώτες, τότε αυτό πρέπει να επισκιάσει όλα τα άλλα που συμβαίνουν μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας»…

Exit mobile version