Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σουρωτήρι τα σύνορα με ΝΔ – Eκατοντάδες λαθρομετανάστες πάλι πέρασαν στον Έβρο και στη Λέσβο

Σουρωτήρι τα σύνορα με ΝΔ -  Eκατοντάδες λαθρομετανάστες πάλι πέρασαν στον Έβρο και στη Λέσβο

Σήμερα τα ξημερώματα, παρά την “τεράστια” κινητοποίηση που υπήρξε από χθες το πρωί από την αστυνομία και από τις ένοπλες δυνάμεις αρκετοί λαθρομετανάστες (περίπου 400 άτομα) πάλι κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν σε χωριά του Έβρου στην Ορεστιάδα.

Είναι παράδοξο ότι η αυτή η εισβολή των λαθρομεταναστών δεν πτοήθηκε παρά την παρουσία του υπουργού ΠΡΟΠΟ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην περιοχή και παρά τις… αυστηρές δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της δεύτερης φοράς αριστερά.

Στα θαλάσσια σύνορα τώρα, παρά την “τεράστια” κινητοποίηση 55 σκαφών του Λιμενικού, σήμερα στην Λέσβο κατέφθασαν άλλοι 27 αφρικανοί λαθρομετανάστες στη Σκάλα Συκαμινιάς.

Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την ίδια ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα. Όσο δεν καταργούνται τα εξοργιστικά επιδόματα για τους λαθρομετανάστες και όσο δεν ορίζονται αποτελεσματικοί κανόνες εμπλοκής στα σύνορα δυστυχώς σε λίγο μόνο καιρό οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην ίδια τους την Πατρίδα. Είναι εθνική ανάγκη να εφαρμοστούν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής στο λαθρομεταναστευτικό, πριν να είναι πολύ αργά…

Θ.Κ.

Exit mobile version