Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναφέρει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ τον Τσίπρα στην εξουσία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναφέρει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ τον Τσίπρα στην εξουσία

Κάθε ψήφος στην ΝΔ και στα παραρτήματά της είναι χαμένη υπόθεση… Για “να φύγει η αριστερά”, ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ακόμα και εντός της Νέας Δημοκρατίας η πρόβλεψη του τίτλου μας συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναφέρει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ τον Τσίπρα στην εξουσία. Εμείς το είχαμε προβλέψει από τον Ιούλιο όταν και ανέλαβε πρωθυπουργός, γιατί γνωρίζαμε ότι ο τρόπος διακυβέρνησης του Μητσοτάκη δεν θα έχει καμία διαφορά με την «πρώτη φορά αριστερά».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απεδείχθη ένας… Τσίπρας με γραβάτα!

Η κατάσταση αρχίζει να ξεκαθαρίζει πολύ γρήγορα όμως. Ποιος θα πίστευε ότι μέσα σε λίγες ημέρες θα γκρεμιστεί πλήρως όλη η κυβερνητική προπαγάνδα των τελευταίων μηνών. Όμως τα «όμορφα» ποσοστά… όμορφα καίγονται και δεν θα είναι η πρώτη φορά που μια αυτοδύναμη κυβέρνηση θα βρεθεί στο χείλος της διάλυσης.

ΟΛΕΣ οι προεκλογικές εξαγγελίες έχουν διαψευστεί. Πρόδωσαν τους ψηφοφόρους τους, εκείνους που ψήφισαν ΝΔ για «να φύγει η αριστερά» και σήμερα ντρέπονται να παραδεχτούν ότι ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη!

Δεν θα αναφερθούμε καν στο Μακεδονικό. Δεν θα αναφερθούμε στα Εθνικά Ζητήματα ή στην εσωτερική ασφάλεια. Ούτε στο παραμύθι της «ανάπτυξης» ούτε στο μυθιστόρημα του «νόμος και τάξη». Φτάνει να ρίξει κανείς μια αντικειμενική ματιά στις παλινωδίες της κυβέρνησης σε αυτό που οι ίδιοι εξακολουθούν προκλητικά να αποκαλούν «μεταναστευτικό».

Όταν κρατούσε ακόμα γερά το γλέντι με την νίκη της Νέας Δημοκρατίας και οι «εθνικόφρονες» ήταν… μεθυσμένοι από χαρά για την εξουσία (βλέπε μάσα), είχαμε επισημάνει ότι το 31,5% του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί ήττα και ειδικά μετά τα όσα είχαν προηγηθεί στην χώρα επί διακυβερνήσεως Αλέξη Τσίπρα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναφέρει λοιπόν, ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ τον Τσίπρα στην εξουσία και επειδή η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, ήρθε ίσως ο καιρός να αλλάξουν εκείνοι που την έφεραν στην εξουσία.

Σήμερα υπάρχει ένα ζωντανό Εθνικιστικό Κίνημα, με ασυμβίβαστη ηγεσία, δυναμική νεολαία, στελέχη, θέσεις και την εμπειρία από τα λάθη του παρελθόντος. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για κανέναν. Ναι, «να φύγει η αριστερά», αλλά μια για πάντα! Και για να φύγει η αριστερά, πρέπει μαζί της να φύγουν και οι Συριζαίοι με τις γραβάτες που φοράνε το προσωπείο του «εθνικόφρονα».

Ν.Κ.

Exit mobile version