Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, το MEGA και η Χρυσή Αυγή

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, το MEGA και η Χρυσή Αυγή

Ένταση στο δελτίο του MEGA, που εμφανίστηκε στην δημόσια ζωή κάτασπρο σαν περιστέρι, χωρίς τα χρέη των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και κάνει προπαγάνδα!

Καλεσμένος στον σταθμό ήταν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο οποίος εδέχθη σφοδρή επίθεση για την “απρεπή”, όπως του είπαν, συμπεριφορά του προς τον πρωθυπουργό! Το γεγονός ότι η συμπεριφορά αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα δημόσια ομιλίας, αλλά μιας ιδιωτικής συνομιλίας, που κατεγράφη παράνομα, δεν είχε σημασία για το γνωστό διαπλεκόμενο ΜΜΕ. Ο Περιφερειάρχης κ. Μουτζούρης, με έντονο ύφος δήλωσε: «Θα εκφράζομαι όπως θέλω, κι εσείς συμβάλλετε στην παρανομία, σας καταγγέλλω γιατί το βίντεο βιντεοσκοπήθηκε παράνομα. Δεν ήταν χυδαία η αναφορά μου. Παρανομείτε. Παρουσιάζετε με μονομέρεια μια ιδιωτική συνομιλία. Όποιος την μαγνητοσκόπησε παρανομεί κι εσείς παρανομείτε».

Τα ΜΜΕ-δεκανίκια της κυβέρνησης, δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν το μεγάλο Βατερλώ του Μητσοτάκη σε Βόρειο Αιγαίο, που σίγουρα θα έχει συνέχεια και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θυμήθηκαν μάλιστα και μία παλαιά δήλωση του κ. Μουτζούρη και του επιτέθηκαν για σχέσεις του με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Είχε ερωτηθεί πριν τις εκλογές του Μαΐου του ’19 εάν έχει την στήριξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και είχε απαντήσει:  “Απαντάω ξεκάθαρα. Κάθε κόμμα το οποίο πήρε την έγκριση από τον Άρειο Πάγο να συμμετάσχει στις κοινοβουλευτικές εκλογές, να συμμετέχει στη Βουλή, εφόσον μπορεί να μας στηρίξει, για μας είναι πολύ ευπρόσδεκτο. Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που συμμετέχει στη Βουλή.”

Exit mobile version