Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα μνημόνια έβλαψαν σοβαρά την Εθνική μας Άμυνα

Τα μνημόνια έβλαψαν σοβαρά την Εθνική μας Άμυνα

Για χάρη των μνημονίων μειώθηκαν δραματικά τα τελευταία τουλάχιστον δέκα έτη οι δαπάνες για την Εθνική Άμυνα της χώρας μας και αυτό την ίδια στιγμή κατά την οποία η Τουρκία ενίσχυε όλο και περισσότερο τον Στρατό, την Αεροπορία και το Ναυτικό της!

Το γεγονός αυτό αποτελεί εθνικό έγκλημα και κανένας από όσους κυβέρνησαν είτε Σαμαράς, είτε Τσίπρας, είτε τώρα ο Μητσοτάκης δεν είπε στους τοκογλύφους της Ε.Ε. ότι πρέπει να αφήσουν έξω από τα μνημόνια τις δαπάνες για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας!

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μίλησε για το θέμα αυτό και ήταν Ιανουάριος 2013 όταν μέσα στη Βουλή μιλήσαμε για το ζήτημα αυτό:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής): “Ο προϋπολογισμός του 2013 δεν είναι παρά μία έκφραση του τρίτου Μνημονίου. Γνώμη δική μου, γνώμη των Ελλήνων εθνικιστών τους οποίους έχω την τιμή να εκπροσωπώ είναι ότι από την πρώτη στιγμή, όταν ήρθαν εδώ οι ελεγκτές των δανειστών μας, των πιστωτών μας, θα έπρεπε αντί να υπάρχουν άλλες κόκκινες γραμμές, να υπάρχουν δύο κόκκινες γραμμές: μία για την εθνική άμυνα και μία για την δημόσια τάξη. Θεωρώ απαράδεκτο ότι μέσα σε αυτό τον προϋπολογισμό και ότι για χάρη του μνημονίου έγιναν δραματικές μειώσεις, οι οποίες αποδυναμώνουν την ένοπλη δύναμη του Έθνους μας.”

Exit mobile version