Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλο και περισσότεροι γίνονται οι “κοψοχέρηδες” της Νέας Δημοκρατίας

Όλο και περισσότεροι γίνονται οι “κοψοχέρηδες” της Νέας Δημοκρατίας

Στην αρχή ήταν το ζήτημα της Μακεδονίας μας, όπου ως γνωστόν η Ν.Δ. στην πράξη πλέον σέβεται και τιμά την συμφωνία των Πρεσπών, που αποκαλούσε “προδοτική” και δημαγώγησε προεκλογικά με αυτήν. Μετά είχε συνέχεια το ζήτημα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, στο οποίο οι δηλώσεις για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, έρχεται η μία μετά την άλλη… Στο θέμα αυτό, ακόμη υπάρχει αναμονή, αφού δεν έχει προχωρήσει στην τελική ευθεία, δηλαδή στην Χάγη, το μεγάλο ξεπούλημα των εθνικών μας δικαίων στον Ερντογάν.

Στο ζήτημα όμως της λαθρομετανάστευσης τα πράγματα πλέον έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Έτσι διαβάσαμε σε αναβρασμό βρίσκεται η ΝΟΔΕ (δηλαδή η Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας)  στην Χίο μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στο σχέδιό της για την κατασκευή των κλειστών Κέντρων στα νησιά. Σύμφωνα με τον “Πολίτη Χίου”,  “αργά το απόγευμα της Δευτέρας και εν αναμονή της άφιξης των ΜΑΤ στο νησί, τα μέλη της ΝΟΔΕ Χίου, κατόπιν εσωτερικής συνεννόησης ετοιμάζουν μαζικές παραιτήσεις ως ύστατο μέτρο αντίδρασης απέναντι στις κινήσεις της κυβέρνησης”. 

Πολλοί είναι αυτοί που μετάνιωσαν για την επιλογή τους να δώσουν ψήφο στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ας το καταλάβουν όμως ότι ναι μεν τώρα είναι αργά, αλλά στο μέλλον έχουν όλη την δυνατότητα να ψηφίσουν πατριωτικά. 

Exit mobile version