Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικό έγκλημα η περίφημη εναλλακτική θητεία

Εθνικό έγκλημα η περίφημη εναλλακτική θητεία

Η Ελλάδα απειλείται από την Τουρκία και οι περιστάσεις επιβάλλουν να έχει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Έγκλημα εθνικό η μείωση της θητείας από τους 12 μήνες στους 9, που πληρώνει ακόμη το ένοπλο Έθνος και για λόγους προφανείς δεν επιθυμούμε να αναφέρουμε πως. Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι σαφής: Θητεία 18 μηνών στα 18 έτη και άνδρες και γυναίκες με μοναδική εξαίρεση την μητρότητα. Έγκλημα εθνικό είναι επίσης και η θέσπιση της περίφημης εναλλακτικής θητείας, εναντίον της οποίας έχει πάρει ξεκάθαρη θέση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα στη Βουλή:

Από την ομιλία του Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ στη Βουλή: “Το άρθρο 4 στην παράγραφο 1 ορίζει ότι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και στην παράγραφο 6 αναφέρεται σαφέστατα: «Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων». Κάνατε μία αναθεώρηση -όχι εσείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, τα προηγούμενα Κόμματα- με μία ερμηνευτική δήλωση, για να υπακούσετε, λέτε, στις αρχές της Ευρώπης, που λέει: «Η διάταξη της παραγράφου 6 δεν αποκλείει να προβλέπεται με νόμο η υποχρεωτική προσφορά άλλων υπηρεσιών εντός ή εκτός των Ενόπλων Δυνάμεων». Εναλλακτική θητεία από όσους έχουν τεκμηριωμένη αντίρρηση συνείδησης. Πώς μπορείτε να έχετε τεκμηριωμένη αντίρρηση συνείδησης; Τι είστε; Έχετε ψυχόμετρα και ψυχοσκόπια;

Η εναλλακτική θητεία είναι σαφέστατα αντισυνταγματική και αν υπάρξει κάποτε εθνικό κράτος -που θα υπάρξει- θα πρέπει να καταργηθεί και όλοι οι Έλληνες να φοράνε την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη!”

Exit mobile version