Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος φταίει για το οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας και ποια είναι η μοναδική ελπίδα;

Ποιος φταίει για το οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας και ποια είναι η μοναδική ελπίδα;

Αυτήν την στιγμή διεξάγεται κυριολεκτικά ένας πόλεμος στα χερσαία και στα θαλάσσια σύνορα της Πατρίδας μας με δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες να επιχειρούν να εισβάλλουν μαζικά

Φυσικά αυτός ο ασύμμετρος πόλεμος δεν ξεκίνησε προχθές, αλλά διεξάγεται εδώ και δεκαετίες, απλώς τώρα βλέπουμε την κορυφή του παγόβουνου. Εντός της Ελληνικής επικρατείας με την ανοχή και την παρότρυνση των κυβερνήσεων ήδη βρίσκονται πάνω από 1,5 εκατομμύριο αλλόθρησκοι και αλλόφυλοι λαθρομετανάστες που δεν μπήκαν τις τελευταίες ημέρες, αλλά εισβάλλουν επί σειρά ετών.

Η προδοτική ΝΔ αρχικά με τον Σαμαρά, στην συνέχεια το καταστροφικό κλεφτοΠασόκ, μετά πάλι η ΝΔ και ο Προκόπης Παυλόπουλος που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες, μετά πάλι ο Τζέφρυ Παπανδρέου, πάλι ο Σαμαράς, ο Τσίπρας και τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσορίζουν τις ορδές των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Όλοι οι πολιτικάντηδες ανεξαιρέτως έχουν αγωνιστεί για τα δικαιώματα και τα προνόμια των λαθρομεταναστών, αδιαφορώντας για τοους Έλληνες. Είναι ΟΛΟΙ τους συνένοχοι ανεξαιρέτως!

Τους δίνουν χαρτιά, επιδόματα, σίτιση, στέγαση, δουλειές, ιθαγένεια, τα πάντα! Λογικό δεν είναι τώρα μετά και την παρότρυνση του “απομονωμένου” και φίλου των πολιτικάντηδων Ερντογάν ένα μείγμα τζιχαντιστών, Σομαλών, Αλγερινών και κάθε εθνικότητας λαθρομεταναστών να θέλουν να εισβάλλουν στην Πατρίδα μας;

Πρόσφυγας ούτε για δείγμα! Επίσημα η τουρκική κυβέρνηση και χωρίς προσχήματα πια τους στέλνει στην Ελλάδα, αφού έχει συνηθίσει να ρίχνει σφαλιάρες στους ανίκανους υποχωρητικούς και νεοραγιάδες εγχώριους πολιτικάντηδες.

Ποιος φταίει λοιπόν για αυτήν την κατάρρευση και την εθνική καταστροφή: Όλοι τους εκτός από την Χρυσή Αυγή!

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα χρόνια τώρα προειδοποιούσε για αυτά που έρχονται και ύστερα από έναν συστηματικό και ολοκληρωτικό βρώμικο πόλεμο βγήκε μετά από 7 χρόνια εκτός Βουλής για να μπορέσουν οι εχθροί του Έθνους να ολοκληρώσουν το αντεθνικό έργο τους.

Εκλογές ΤΩΡΑ! Όσοι ζωντανοί στοιχηθείτε ΟΛΟΙ με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Exit mobile version