Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί Χρυσή Αυγή: Αντίσταση Εθνική ενάντια στην ξένη κατοχή! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Γιατί Χρυσή Αυγή: Αντίσταση Εθνική ενάντια στην ξένη κατοχή! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Επτά μόλις μήνες έχουν περάσει από τις εκλογές και οι μεγάλοι νικητές των εκλογών του Ιουλίου έχουν καταστεί η χλεύη των ηττημένων, αυτών που κατηγορούσαν σαν προδότες και δήλωσε πρόσφατα ο Τσίπρας απευθυνόμενος στην Νέα Δημοκρατία τα παρακάτω:

Οι διαπρύσιοι υπερασπιστές των εθνικών μας συμφερόντων εξαντλήθηκαν να παριστάνουν τους Μακεδονομάχους την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και τώρα που έβγαλαν τη ΝΔ στην κυβέρνηση, γιατί αυτός ήταν ο στόχος, κατέβηκαν από τον Βουκεφάλα και βγάλανε τις περικεφαλαίες … Λέγατε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική και σήμερα την εφαρμόζετε και την τιμάτε”.

Όχι, δεν ήταν όλοι όσοι κατέβηκαν στα εθνικά συλλαλητήρια κομματόσκυλα της Ν.Δ., που είχαν μοναδικό τους σκοπό να βγάλουν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Πολλοί από αυτούς εξαπατήθηκαν και σήμερα αισθάνονται βαθιά προδομένοι.

Λαθρομετανάστες: “εθνική συνεννόηση” ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ 

Δεν είναι όμως το ζήτημα της Μακεδονίας το μοναδικό θέμα εθνικό με το οποίο εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό, η Νέα Δημοκρατία, είναι και το ζήτημα των λαθρομεταναστών, για το οποίο σε πρόσφατη συνέντευξή της η αδελφή του πρωθυπουργού και ηγετικό στέλεχος της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε:

«Πιστεύω ότι υπάρχει εθνική συνεννόηση και φάνηκε στη συνάντηση που είχαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τον αρμόδιο υπουργό πρόσφατα … Για να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε χρειαζόμαστε βεβαίως εσωτερική σύμπνοια …».

“Σύμπνοια” και “συνεννόηση”, λοιπόν, μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες και την ίδια στιγμή σύμφωνα με πολιτική έρευνα, το 65% των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου θεωρούν τους λεγόμενους “πρόσφυγες” απειλή, ενώ το 78% πιστεύει πως είναι σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα της Πατρίδας μας. Αυτήν την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού, σίγουρα δεν την εκφράζει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ των ανοικτών συνόρων, αλλά ούτε η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ., που θέλει να κάνει ολόκληρη την Ελλάδα Hotspot και ο μεγάλος τους φόβος είναι αυτοί που γνήσια την εκφράζουν και γράφει σχετικά για το ζήτημα ο Γ. Χελάκης στο Πρώτο Θέμα:

Ο εκφασισμός μιας σημαντικής μερίδας της κοινωνίας είναι προ των πυλών. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εκτός Βουλής αλλά οι απόψεις της έχουν εισχωρήσει στην κοινωνία”.

Οι απόψεις μας λοιπόν, οι θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχουν εισχωρήσει στην κοινωνία με τον αγώνα μας, με το παράδειγμά μας, με όλες μας τις προσπάθειες σε γειτονιές, πόλεις και χωριά. Και αυτό το οποίο φοβούνται και πρέπει να κάνουμε είναι να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος, να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, να φέρουμε πάλι κοντά μας τον Λαό και προπαντός την Nεολαία. 

“Η κατοχή δεν είναι πλέον μόνο εδαφική και στρατιωτική”

Ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όμως ξεφεύγει και είναι ευρύτερος από τα σημερινά σημαντικά προβλήματα του Λαού μας. Είναι ένας αγώνας ενάντια στην ξενοκρατία γιατί δυστυχώς, δεν είναι μια Πατρίδα ελεύθερη διαθέτοντας απλά μία σφραγίδα και μια επίφαση ελευθερίας και γράφει γι’ αυτό ένας μεγάλος Γάλλος Εθνικιστής διανοούμενος:

Αλαίν Ντε Μπενουά: «…Ποτέ μέσα στην ιστορία τους η Γαλλία και η Ευρώπη δεν διατέλεσαν κάτω από τόσο βαθιά κατοχή, όσο σήμερα. Η κατοχή δεν συνοδεύεται πλέον κατ’ ανάγκην από το θόρυβο της μπότας. Η κατοχή δεν είναι πλέον μόνο εδαφική και στρατιωτική. Μπορεί να είναι επίσης οικονομική, πολιτισμική, ιδεολογική, πνευματική και ψυχική. Είναι δυνατόν να ασκείται με όρους επίδρασης στην κοινωνική δομή, με ποικίλους εξαναγκασμούς και εξαρτήσεις. Ναι, ποτέ άλλοτε η Γαλλία δεν υπήρξε τόσο λίγο γαλλική. Ποτέ η Ευρώπη δεν υπήρξε τόσο λίγο ευρωπαϊκή….».

Η ξένη κατοχή είναι εδώ! Και ενάντια σε αυτήν είναι που προπαντός πρέπει να δώσουν τον αγώνα οι Εθνικιστές και στον αγώνα αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλείται να καταστεί και πάλι η Εθνική Πρωτοπορία.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version