Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

News247: “Φαντάζεστε να έρθει τους επόμενους μήνες μία δικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή…”

News247: “Φαντάζεστε να έρθει τους επόμενους μήνες μία δικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή…”

Τα γεγονότα στο Βόρειο Αιγαίο και όπως πάνε τα πράγματα σε ολόκληρη την Ελλάδα προκαλούν πανικό στα ΜΜΕ του συστήματος μεταξύ των οποίων μεγάλη ιστοσελίδα, η οποία ανησυχεί όχι γιατί μετατρέπεται σε ζούγκλα η Ελληνική κοινωνία και διαλύεται το κράτος, αλλά γιατί βλέπει ότι με όλα αυτά θα επιστρέψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πολιτικό προσκήνιο και γράφει:

“Ο προεκλογικός εναγκαλισμός με τους “νοικοκυραίους” όχι μόνο δεν καταλήγει σε γάμο αλλά φαίνεται ότι οδηγείται σ’ ένα σχεδόν σίγουρο διαζύγιο το οποίο απειλεί να νεκραναστήσει τη φασίζουσα εκδοχή της ακροδεξιάς στην Ελλάδα εκεί που πιστεύαμε ότι είχε οριστικά ηττηθεί (με την εκλογική κατραπακιά της ΧΑ τον Ιούλιο).

Το χειρότερο: Ο εκφασισμός της κοινωνίας επιταχύνεται με γοργούς ρυθμούς… Και ο εκφασισμός, όταν επιτυγχάνεται, μένει κολλημένος στο κοινωνικό σώμα σαν μόνιμη κρεατοελιά ή μάλλον σαν σπυρί γεμάτο πύον. Με την πρώτη αφορμή, το πύον θα σπάσει και θα χυθεί προς τα έξω μολύνοντας τα πάντα στο διάβα του. Φαντάζεστε να έρθει τους επόμενους μήνες μία δικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή η οποία δεν θα καταδικάζει με τρόπο απόλυτο τη δολοφονική δράση της;”

Φοβούνται μία δικαστική απόφαση για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία θα σταματήσει αυτό το άθλιο καθεστώς μίας πολιτικής “ομηρίας” και θα ανοίξει και πάλι τον δρόμο στους Εθνικιστές στη πολιτική ζωή της χώρας!

Το εάν είναι αθώοι οι κατηγορούμενοι ή όχι δεν τους ενδιαφέρει… Τους ενδιαφέρει μόνον ο πολιτικός αντίκτυπος και αυτό δείχνει και την υποκρισία τους, αλλά και την πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

Exit mobile version