Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παντελώς απροστάτευτη λίγο πριν το ξέσπασμα του κορωνοϊού η χώρα

Παντελώς απροστάτευτη λίγο πριν το ξέσπασμα του κορωνοϊού η χώρα

Πριν κάνουμε οποιαδήποτε αναφορά στο ζήτημα, να υπενθυμίσουμε πως ο COVID-19 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ήπια εποχική γρίπη με χαμηλά ποσοστά θνησιμότητας. Σαφώς και δεν χρειάζεται πανικός, αλλά αυξημένη προσοχή και τακτική τήρηση της υγιεινής, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες που θα ταλαιπωρηθούν, αν νοσήσουν.

Το πρόβλημα με τον κορωνοϊό είναι ότι είναι μια ταχύτατα και πολύ εύκολα μεταδιδόμενη αρρώστια, για την οποία ακόμα δεν έχει βρεθεί θεραπεία ή εμβόλιο. Το ζήτημα με τον COVID-19 είναι πως όταν εξαπλώνεται, γονατίζει την κοινωνία και την τοπική οικονομία με την αδράνεια και την καραντίνα όπως συμβαίνει στην Ιταλία. 

Για το ζήτημα του κορωνοϊού είχαμε προειδοποιήσει τρεις μέρες πριν την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στην Ελλάδα ακριβώς πριν μια εβδομάδα (23/2/2020).

Σήμερα με τα κρούσματα να έχουν φτάσει τα 5 βρισκόμαστε λίγο πριν την ευρεία εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Πόσο μας έχει προστατέψει η κυβέρνηση από το ενδεχόμενο ο COVID-19 να γονατίσει την κοινωνία; Καθόλου!


Οι συνθήκες υγιεινής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι τραγικές, οι θερμικοί έλεγχοι στα αεροδρόμια και στα τελωνεία ανύπαρκτοι, ενώ αν εμφανιστεί σε “hot spot” λαθρομεταναστών, τότε θα μιλάμε για υγειονομική βόμβα μεγατόνων!

Όπως είπαμε και πριν μια εβδομάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε, ενώ και ο μορφονιός πρώην καλαθοσφαιριστής κοροϊδεύει τον κόσμο.

Χθες βγήκε στο ΣΚΑΪ η 40χρονη που ήρθε από την Ιταλία, το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα και ξεφτίλισε το σύστημα Υγείας. Η 40χρονη επιβεβαίωσε πως όταν πήγε στο “Σωτηρία”, το δήθεν οργανωμένο νοσοκομείο αναφοράς, την είχαν σε αναμονή δύο ώρες και της έδωσαν αριθμό προτεραιότητας 166!

Και μιλάμε για το πρώτο κρούσμα! Τόσο έτοιμοι είναι οι κομπογιανίτες να αντιμετωπίσουν μια επιδημία στην χώρα μας…

Δεν περιμένουμε τίποτα περισσότερο από τον κονφερασιέ που όταν βγήκε μια βόλτα για να δείξει πόσο ασφαλής είναι η Αθήνα, φορούσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο κάτω από το πουλόβερ!

Exit mobile version