Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

8 Φεβρουαρίου 2005: “Tα εθνικά σύνορα και η εθνική κυριαρχία θα περιορισθούν”

8 Φεβρουαρίου 2005: “Tα εθνικά σύνορα και η εθνική κυριαρχία θα περιορισθούν”

Η μαζική εισβολή λαθρομεταναστών γίνεται με τις ευλογίες της διεθνούς τυραννίας της παγκοσμιοποίησης και κτυπα κατ’ ευθείαν στην καρδιά του εθνικού μας κράτους και αυτό δεν γίνεται τυχαία και ούτε από μόνο του…

Η ξενοκρατία απλώνεται στην Πατρίδα μας και εάν κάποιος έχει το θάρρος να την καταγγείλει αμέσως οι λακέδες της σπεύδουν να τους κατηγορήσουν σαν “φασίστες”, “ρατσιστές” και βεβαίως σαν… συνωμοσιολόγους! Ώστε έτσι λοιπόν; “Συνωμοσιολογία” το γεγονός ότι ο ξένος παράγοντας καθορίζει την δημόσια ζωή και ότι οι εκλεκτοί του εξουσιάζουν τον τόπο!

Για να δούμε όμως πόσο αυτή η αναφορά στην ξενοκρατία αποτελεί φαντασίωση ή πραγματικότητα και ας θυμηθούμε τι είπε η Πρόεδρος της Βουλής Ψαρούδα-Μπενάκη, παραδίδοντας την Προεδρία της Δημοκρατίας στον Κάρολο Παπούλια στις 8 Φεβρουαρίου 2005 απευθυνόμενη στον νέο Πρόεδρο:

«Αναλαμβάνετε κύριε Πρόεδρε την Προεδρία για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν πολλά γεγονότα και εξελίξεις. Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη».

Προϊόν φαντασίας “φασιστικής”, λοιπόν, ότι μόλις 5 χρόνια μετά είχαμε το πρώτο μνημόνιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας;

Exit mobile version