Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια συνεχίζουν το παραμύθι περί “συλλήψεων και φυλακίσεων” των λαθρομεταναστών

Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια συνεχίζουν το παραμύθι περί “συλλήψεων και φυλακίσεων” των λαθρομεταναστών

Έναν τεράστιο και πρωτόγνωρο μηχανισμό προπαγάνδας έχει στήσει ο Μητσοτάκης και η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο!

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, 73 «προσφυγάκια» έχουν περάσει επί ελληνικού εδάφους στον Έβρο (σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία έχουν φτάσει τους 100) και σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ «έχουν γίνει τουλάχιστον 73 συλλήψεις για παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια και σχηματίστηκαν οι σχετικές δικογραφίες».

Ταυτοχρόνως, τα ΜΜΕ διακινούν την είδηση ότι τα «προσφυγάκια» που πέρασαν στο ελληνικό έδαφος από τον Έβρο μέχρι το Σάββατο το πρωί και «συνελήφθησαν» από τις αρχές, «δικάστηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου Ορεστιάδας και καταδικάστηκαν σε 3,5 χρόνια φυλάκιση».

Ακούει και διαβάζει, λοιπόν, το κοινό περί των συλλήψεων, των δικογραφιών και των καταδικών σε τόσα χρόνια φυλάκισης και νομίζει πως όποιο «προσφυγάκι» καταλαμβάνεται να έχει εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, πάει… φυλακή.

Πρόκειται για ΨΕΥΔΟΣ των παπαγάλων του Μητσοτάκη!

Η διαδικασία είναι η εξής: αρχικά, τα «προσφυγάκια» που «συλλαμβάνονται» οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, στο οποίο όντως σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος τους για παράνομη είσοδο στη χώρα και κρατούνται. Υποβάλλουν αίτημα πολιτικού ασύλου, οδηγούνται στο αυτόφωρο όπου δικάζονται για την παράνομη είσοδο, αναστέλλεται η όποια ποινή τους επιβληθεί…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version