Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αγώνας για Πίστη και Πατρίδα δεν γίνεται με… πληκτρολόγια!

Ο Αγώνας για Πίστη και Πατρίδα δεν γίνεται με… πληκτρολόγια!

Να μην ξεχνάμε! Όσο πιο ψηλά πετάμε τόσο πιο μικροί φαντάζουμε σε εκείνους που δεν μπορούν να πετάξουν” ΝΙΤΣΕ

Αίσθημα ισχυρό ο φθόνος και στην Πατρίδα μας πανίσχυρο από αρχαιοτάτων χρόνων. Στην χώρα μας γεννήθηκε η λέξη “συκοφαντία”… Έτσι, λοιπόν, ήταν φυσικό να δεχόμαστε πυρά από κάθε πλευρά δεδομένου ότι ένα ολόκληρο σύστημα μάχεται ενάντια στο Κίνημά μας γιατί αναγνωρίζει σε αυτό τον μοναδικό του αντίπαλο.

Ο φθόνος εναντίον μας επί του προκειμένου, αίσθημα χολερικό, ιταμό και ταπεινό παίρνει διαστάσεις μίας ολόκληρης επιδημίας, αφού ενισχύεται κατά πολύ από την ανωνυμία και βρήκε έδαφος πρόσφορο στον περίφημο χώρο του διαδικτύου. Σε έναν χώρο στον οποίο διεξάγεται ένας πόλεμος εικονικός και κατευθυνόμενος. Άμεσα κατευθυνόμενος και ελεγχόμενος και γνωστός είναι ο αποκλεισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το περίφημο δίκτυο του facebook, στο οποίο όλοι έχουν θέση, εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ο Φρειδερίκος Νίτσε είχε γράψει ότι κάποτε το πνεύμα ήταν Θεός, μετά έγινε άνθρωπος και με την ανακάλυψη της τυπογραφίας, έγινε κτήνος! Αυτή η προς τα κάτω εξέλιξη πήρε διαστάσεις εφιαλτικές κατ’ αρχάς με την τηλεόραση και την μαζική εξάπλωση σε ολόκληρο τον κόσμο του american way of life.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα με το περίφημο διαδίκτυο. Κάθε άνθρωπος, ακόμη και σε χώρες υπανάπτυκτες, έχει φτιάξει έναν δικό του προσωπικό κόσμο μέσα στον οποίο βυθίζεται και χάνει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Ασφαλώς και είναι μέσον ισχυρό το διαδίκτυο και για τον λόγο αυτό την Χρυσή Αυγή την πολεμούν με αποκλεισμούς στον απόλυτα ελεγχόμενο χώρο του διαδικτύου. 

Χρησιμοποιούμε κάθε μέσον για τον αγώνα μας και χρησιμοποιούμε βεβαίως και το διαδίκτυο, όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα και να γνωρίζουμε ότι αγώνες για Ιδέες και Ιδανικά δεν γίνονται με πληκτρολόγια.

Γι’ αυτό, λοιπόν, όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ας καταλάβετε επιτέλους ότι δεν τελειώνει το χρέος σας και το καθήκον σας απέναντι στην Πατρίδα και τα Ιδανικά σας, όταν κλείνετε την οθόνη του υπολογιστή σας…

Exit mobile version