Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

To καρναβάλι συνεχίζεται για την ΝΔ: Έχουν μεταμφιεστεί σε… Ορμπάν αλλά σύντομα θα πέσουν οι μάσκες

To καρναβάλι συνεχίζεται για την ΝΔ: Έχουν μεταμφιεστεί σε… Ορμπάν αλλά σύντομα θα πέσουν οι μάσκες

Άδωνις Γεωργιάδης: ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται το «πάτριον έδαφος»!

Εκείνοι που έδιναν πολιτικές εντολές στα ΜΑΤ σε Χίο και Λέσβο, να «βαράνε στο ψαχνό» τους Έλληνες για να περάσει από πάνω τους ο… «πολυπολιτισμός», εν μία νυκτί έχουν μεταμφιεσθεί σε… Ορμπάν με καρναβαλικές δηλώσεις σαν και την σημερινή του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Η Ελλάδα δέχεται μία οργανωμένη εισβολή από ένα ξένο κράτος. Η Τουρκία εργαλειοποιεί αθώους ανθρώπους στην προσπάθειά της να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα και την Ευρώπη. Σε αυτή την ασύμμετρη απειλή που δέχεται η Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση κάνουν το αυτονόητο. Υπερασπίζονται το πάτριον έδαφος.»

Αν ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται το «πάτριον έδαφος», ας ρίξει λίγο και την προσοχή του στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στα νησιά μας όπου κατέφθασαν με βάρκες περισσότεροι από 1000 λαθρομετανάστες! Εκτός εάν «πάτριον έδαφος» για την ΝΔ είναι μονάχα οι Καστανιές του Έβρου, στο σημείο όπου πράγματι δίνεται μάχη από τον Στρατό μας και την Αστυνομία να κρατηθεί όρθιο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση πραγματικής πολιορκίας!

Όσο και αν η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει να εμφανιστεί ως «προστάτης» του Έθνους, η αλήθεια είναι ότι είναι η παράταξη που ευθύνεται εξίσου με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, για το γεγονός ότι στην Πατρίδα μας υπάρχουν ήδη περίπου 2 εκατομμύρια αλλοδαποί, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων μπήκε στην χώρα με παράνομο τρόπο! Σύντομα όμως οι μάσκες θα πέσουν και το “εθνικοπατριωτικό” καρναβάλι της ΝΔ θα τελειώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΜΟΝΟ»… ΧΙΛΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!

Exit mobile version