Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Novartis: Ψεύτικες οι διαρροές περί αναίρεσης των αρχικών καταθέσεων των προστατευόμενων μαρτύρων για πολιτική διαφθορά

Novartis: Ψεύτικες οι διαρροές περί αναίρεσης των αρχικών καταθέσεων των προστατευόμενων μαρτύρων για πολιτική διαφθορά

Οι χρεοκοπημένοι απατεώνες που έχουν στα χέρια τους τα ΜΜΕ της Πατρίδας μας κάνουν κυριολεκτικά το άσπρο μαύρο! Έτσι έγραψαν και είπαν ότι οι μάρτυρες που κατέθεσαν στην προανακριτική της Βουλής, σχεδόν άλλαξαν τις καταθέσεις τους και είπα ότι δεν έχουν στοιχεία για πολιτικούς.

Τίποτε από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Ο μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» δεν άλλαξε τις αρχικές του μαρτυρίες, επιβεβαιώνοντας όλα όσα έχει καταθέσει στην εισαγγελία Διαφθοράς και μίλησε με βεβαιότητα για δωροδοκίες υπουργών.

Η δεύτερη προστατευόμενη μάρτυρας, Αικατερίνη Κελέση επιβεβαίωσε τις αρχικές καταθέσεις της στην εισαγγελία Διαφθοράς, με τις οποίες δίνει ονόματα πολιτικών για χρηματισμό και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: Όσα κατέθεσε για την υπόθεση Novartis είναι όλα αληθινά και επιβεβαιώνει πλήρως το περιεχόμενό τους. Όλα όσα κατέθεσε αποτελούσαν πρακτικές της εταιρίας που είχαν την απόλυτη έγκρισή της και προκύπτουν από συγκεκριμένα έγγραφα τα οποία προέρχονται από υπολογιστές της Novartis».

Σκάνδαλο Novartis υπάρχει και αποδεικνύεται από δύο γεγονότα: Α) Από τις υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων και Β) από το κούρεμα μόλις 2% των ομολόγων της φαρμακευτικής εταιρείας! Εκτός αυτού, έχουμε ευνοϊκή μεταχείριση κατ’ εξαίρεση σε πληρωμή χρεών του δημοσίου προς αυτούς! Και βεβαίως, την ομολογία τους σε πολλές χώρες του κόσμου για τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Υπάρχει σκάνδαλο Novartis;

Exit mobile version