Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι οικονομικές προεκτάσεις της λαθρομετανάστευσης

Οι οικονομικές προεκτάσεις της λαθρομετανάστευσης

Στον σύγχρονο σκοτεινό κόσμο των διεθνών πλουτοκρατικών τρωκτικών, η λαθρομετανάστευση και οι μαζικές μετακινήσεις στην Ελλάδα τεράστιων πληθυσμιακών ομάδων, κυρίως μουσουλμανικών έχουν ένα και μοναδικό στόχο, την οικονομική εκμετάλλευση.

Σε έναν πλανήτη που τουλάχιστον στην παρούσα φάση, από κλιματολογική και μεγέθους πολεμικών συγκρούσεων άποψη δεν δικαιολογεί τέτοιου βαθμού μετακινήσεις, ο κάθε λογικά σκεπτόμενος μπορεί να αντιληφθεί πως η κατάσταση αυτή σχεδιάζεται και χρηματοδοτείται από οικονομικά κέντρα που θέλουν φτηνά εργατικά χέρια.

Η Ελλάδα, κομβικό σημείο της περιοχής λόγω της γεωγραφικής της θέσης, έπρεπε αργά και μεθοδικά να υποκύψει στα σχέδια που απεργάζονται τα διεθνή αφεντικά εδώ και δεκαετίες. Γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο πλούτος της χώρας μας ήταν βαθιά κρυμμένος στα σπλάχνα της, ετοίμασαν, μέσα από το στρεβλό τους χρηματοπιστωτικό και τοκογλυφικό τους σύστημα, τις κατάλληλες συνθήκες ώστε μια οικονομική κατάρρευση να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να γίνουν δεκτά τα πάντα χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τις πολιτικές καρικατούρες που κυβερνούν την πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες, τις μαριονέτες εκείνες που διέφθειραν το λαό με δανεικά ώστε να τον έχουν πιστό ψηφοφόρο στην επανεκλογή τους.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες όπου ένας Έλληνας Εθνικιστής δεν μπορεί παρά να πονάει μέσα τους για το κατάντημα της Πατρίδας μας, χρειάζεται χαλύβδινη υπομονή και ισχυρά αποθέματα αντοχής για να αντικρούσει τις καθημερινές ύπουλες επιθέσεις μια δράκας μαρξιστογεννών και νεοφιλελεύθερων υποκειμένων.

Τέτοια υποκείμενα ύπουλα και μεθοδικά δηλητηριάζουν κάθε τόσο το μυαλό των πολιτών ζητώντας επιπλέον 1.000.000 από τους σύγχρονους μουσουλμάνους προλετάριους ώστε να αντικαταστήσουν τον ελληνικό πληθυσμό που αφανίζεται λόγω υπογεννητικότητας.

Υψηλόβαθμα στελέχη τα οποία ανήκουν σε πολιτικούς σχηματισμούς με σημαία τα δικαιώματα στις αμβλώσεις και κάθε άλλη παρακμιακή συμπεριφορά, αριστερής και δεξιάς απόχρωσης, φτάνουν στο ελεεινό σημείο να απειλούν τους Έλληνες πως η μη αποδοχή των αλλόφυλων θα ισοδυναμεί με ηθική καταδίκη για τις επόμενες γενιές, χαρακτηρίζοντας τους ναζί! Τέτοιοι τύποι συνεχίζουν να προκαλούν πιέζοντας για ένταξη των διαφορετικής θρησκευτικής κουλτούρας πληθυσμών, αγνοώντας πως η ενσωμάτωση ισλαμιστών στη δύση είναι αδύνατη.

Το ισλάμ αποτελεί μια πολιτική κίνηση και ένα δικαϊκό σύστημα που ρυθμίζει όλες τις πτυχές της καθημερινής τους ζωής αποτρέποντας τους από το να ενσωματωθούν σε κοινωνίες της Ευρώπης, μετατρέποντας ολόκληρες περιοχές σε ρυπαρά γκέτο απροσπέλαστα για τους «άπιστους».

Οι οικονομικές προεκτάσεις της λαθρομετανάστευσης είναι εμφανείς και κανένα ανθρώπινο αίσθημα δεν υπάρχει σε διάφορες πολιτικές ντουντούκες οι οποίες έχουν ως στόχο να γεμίσουν ενοχές τον Ελληνικό Λαό, έναν λαό τυφλό και συνυπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε όλες τις συνέπειες αυτού του εγκλήματος κατά της Ελλάδας και της Ευρώπης. Θα αναφέρουμε μόνο το εξής, σκιαγραφώντας το ζόφο που θα αντιμετωπίσουν οι Έλληνες τα επόμενα χρόνια.

500.000 Έλληνες, κυρίως επιστήμονες, διώχθηκαν από τη χώρα μας με τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν. 1.500.000 αλλοδαποί, κυρίως μουσουλμανικών χωρών ζουν στην Ελλάδα. Οι Έλληνες δεν αναπαράγονται ελέω οικονομικής ανέχειας και οι πετρελαϊκές τρίβουν τα χέρια τους με το φθηνό εργατικό δυναμικό που εξασφάλισαν σε συνδυασμό με τις πολιτικές που οδηγούν στη συνδιαχείριση του Αιγαίου. Ο γρίφος λοιπόν που δεν απαιτεί υψηλό IQ είναι. Ποιος θα εξορύξει τον ορυκτό πλούτο;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version