Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χάγη σημαίνει προδοσία

Γενική επιστράτευση εθνομηδενιστών (Δεξιών και αριστερών)

Τις τελευταίες ημέρες ο ελληνισμός βομβαρδίζεται με αντεθνικά επιχειρήματα που οδηγούν στο εξής δίλημμα: Συνεργασία με την Τουρκία ή… πόλεμος!

Τι συνέβη «ξαφνικά» και το σύστημα κάλεσε σε γενική επιστράτευση την αφρόκρεμα του εθνομηδενισμού να προπαγανδίζει υπέρ της συνεργασίας με την Τουρκία; Μήπως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, κάτι που έχει προσυμφωνηθεί εδώ και αρκετό καιρό και με τις ευλογίες των ΗΠΑ;

Όλα δείχνουν πως έτσι έχουν τα πράγματα. Το εμπόδιό τους για την ώρα είναι ο ελληνικός λαός ή για να είμαστε πιο ωμοί, το πολιτικό κόστος. Χρειάζονται ένα άλλοθι για να προχωρήσουν σε αυτή την ατιμία και ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω της… Χάγης.

Και μας λένε ότι θα ΠΡΕΠΕΙ να οδηγηθούμε εκεί, για να μην οδηγηθούμε σε… πόλεμο με την Τουρκία που σε στρατιωτικό επίπεδο, δείχνει να δυσκολεύεται ιδιαίτερα στην Λιβύη.

Ας είμαστε ρεαλιστές: Η πιθανότητα πολέμου Ελλάδος – Τουρκίας έχει σχεδόν μηδενικές πιθανότητες, κυρίως γιατί το πολιτικό κατεστημένο της χώρας θέλει να διατηρηθεί στην εξουσία. Αυτό θα το επιτύχει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Ακόμα και αν χρειαστεί με το ξεπούλημα του Αιγαίου.

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες ημέρες έχουμε πλήθος δηλώσεων από αριστερούς και δεξιούς εθνομηδενιστές, ότι θα πρέπει (!) «να πάρει κάτι και η Τουρκία», γιατί «έχει και εκείνη δικαιώματα» (που;) κτλ. Και ερωτούμε: Τι συμφέρον έχει η Ελλάδα από την Χάγη όταν μάλιστα οι ευρωπαίοι «συμμάχοι» μας ήδη κρατούν μια ουδέτερη στάση που ευνοεί τις τουρκικές διεκδικήσεις; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ!

Ποιος είναι ο λόγος λοιπόν να παίξουμε τις τύχες της Πατρίδας μας στα… χαρτιά; Μα για να χάσουμε!

Η Χάγη είναι στρατηγική ήττας ενάντια στα εθνικά συμφέροντα. Η Ελλάδα δεν έχει να διαπραγματευτεί με την Τουρκία, η Ελλάδα έχει σαφή θαλάσσια σύνορα και ξεκάθαρο εναέριο χώρο. Αυτό που χρειάζεται είναι να διεκδικήσει το δικαίωμά της στα 12 ναυτικά μίλια και για αυτό απαιτούνται αληθινές συμμαχίες και όχι οι «Πόντιοι Πιλάτοι» που μαχαιρώνουν διαχρονικά την πατρίδα μας πισώπλατα.

ΧΑΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Χάγη σημαίνει δορυφοροποίηση της Ελλάδος από την Τουρκία και σταδιακά τον αφανισμό της. Εκτός αν για κάποιους μπορεί να υπάρξει Ελλάδα, όπως την θέλουν οι Καιρίδηδες, οι Λιάκοι και οι Μητσοτάκηδες.

Η Χρυσή Αυγή, το σύγχρονο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, διεκδικεί την ευκαιρία μιας Ελλάδας που έχει την ευκαιρία μέσα στα επόμενα χρόνια να κυριαρχήσει στην περιοχή, φτάνει να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τον εθνικό της πλούτο. Εκείνον που μέχρι πριν λίγα χρόνια, οι ίδιοι εθνομηδενιστές μας έλεγαν ότι είναι… «μύθος». Τώρα ανακάλυψαν ότι υπάρχει και θέλουν να τον ξεπουλήσουν στην Τουρκία για να έχουμε… ειρήνη.

Exit mobile version