Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

75ο μνημόσυνο υπέρ των σφαγιασθέντων υπό των εαμοβουλγάρων στη Δάφνη Σερρών

75ο μνημόσυνο υπέρ των σφαγιασθέντων υπό των εαμοβουλγάρων στη Δάφνη Σερρών

Την Κυριακή 2 Μαρτίου κλιμάκιο του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραβρέθηκε στο 75ο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των σφαγιασθέντων υπό των εαμοβουλγάρων, στην περιοχή «ΜΑΪΜΟΥ ΝΤΕΡΕ» στη Δάφνη Σερρών.

Πριν από 75 χρόνια σ’ αυτή την περιοχή δολοφονήθηκαν εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι (άντρες, γυναίκες, παιδιά) με βάναυσο τρόπο από τους εκτελεστές των πιο βίαιων εγκληματικών οργανώσεων που γνώρισε η Ελλάδα, του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ.

Το έγκλημα που διαπράχθηκε στη Δάφνη εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης εγκληματικής προσπάθειας των προδοτών κομμουνιστών της εποχής εκείνης, με μόνο στόχο την επικράτηση του ΚΚΕ και την απόσπαση της Μακεδονίας μας από τον εθνικό κορμό.

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ήμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε ώστε να μην επιτρέψουμε την αλλοίωση των ιστορικών γεγονότων που οδήγησαν σε αυτή την γενοκτονία, στην οποία προέβησαν συνειδητά οι αιώνιοι προδότες της πατρίδας.

Η ιστορία δεν διαγράφεται, δεν παραγράφεται, δεν παραποιείται. Ως Χρυσαυγίτες κρατάμε ζωντανή την μνήμη όσων θυσιάστηκαν για τα ιδανικά της πατρίδας και για την ελευθερία της.

Exit mobile version