Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «ακροδεξιοί» της Νουδούλας ξαναβγήκαν από τις τρύπες τους!

Οι «ακροδεξιοί» της Νουδούλας ξαναβγήκαν από τις τρύπες τους!

Πανέτοιμοι να πάρουν τα άρματα για την… Κωνσταντινούπολη είναι από προχθές οι «ακροδεξιοί» της Νουδούλας, οι οποίοι ξαναβγήκαν από τις τρύπες τους, στις οποίες είχαν κρυφτεί όταν τα ΜΑΤ του Μητσοτάκη ξυλοφόρτωναν τους νησιώτες μας για να τους επιβάλλουν νέα hotspots και ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες!

Γνωστοί για τον βρόμικο ρόλο τους στις εκλογές, όπου πρωταγωνίστησαν για να μείνει εκτός βουλής το Εθνικιστικό Κίνημα και να πάρει την αυτοδυναμία του ο Κυριάκος τους, σήμερα ανεμίζουν ξανά τα λάβαρα της… εθνικής αντίστασης, μιλάνε για «εθνική κυβέρνηση» και «ιστορικές στιγμές»!!!

Γνωρίζουν βεβαίως και οι ίδιοι την φαιδρότητα του πράγματος αλλά προέχει η υπεράσπιση του «πολέμαρχου» Κυριάκου που συντονίζει την μάχη από την πρώτη γραμμή (yes!). Μόλις κάτσει η «σκόνη» από την επιχείρηση του Έβρου, θα επανέλθει η «κανονικότητα», που είναι η δημιουργία των νέων Hotspots και η εξάπλωση του εποικισμού της Πατρίδας μας.

Τότε οι «ακροδεξιοί» της Νουδούλας ΘΑ ΞΑΝΑΧΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ και θα παρακαλάνε να ξεχάσουν οι Εθνικιστές την ατιμία τους, αλλά τους υποσχόμαστε από τώρα ότι αυτό δεν θα συμβεί!

Exit mobile version