Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ανθρωπιστική καταστροφή» η άμυνα της χώρας για τους μισέλληνες μπολσεβίκους

«Ανθρωπιστική καταστροφή» η άμυνα της χώρας για τους μισέλληνες μπολσεβίκους

Ο τρόπος με τον οποίο ο απλός λαός συνδράμει στην φύλαξη των συνόρων στον Έβρο σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε κάποια κρατική παρέμβαση. Εξάλλου, η κυβέρνηση έχει προ πολλού ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι στο γενικότερο ζήτημα της εισροής λαθρομεταναστών, άλλοτε κάνοντας λόγο για «ανθρωπιστικό καθήκον» εννοώντας την υποχρέωση ένταξης εκατομμυρίων αλλόφυλων στο κοινωνικό σύνολο κι άλλοτε στην «πάταξη του εθνικισμού», εννοώντας την ανάγκη ενοχοποίησης κάθε απόπειρας αντίστασης στα σχέδια της.

Ωστόσο, στον δημόσιο διάλογο καταγράφεται και η άποψη της αριστεράς, η οποία επαναφέρει στο προσκήνιο το λόγο για τον οποίο μισήθηκε όπου επικράτησε και κατέστησε τον εαυτό της συνώνυμο της προδοσίας.

Έτσι, την ώρα που η χώρα έχει κατακλυστεί από εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τα χερσαία σύνορα δέχονται συντονισμένη εισβολή, στελέχη της κάνουν λόγο για «ανθρωπιστική καταστροφή», στρεβλώνοντας έννοιες και παραποιώντας λέξεις για να δημιουργήσουν συνειρμούς φιλικούς προς το πολιτικό τους μήνυμα.

Την ίδια ώρα, ενώ οι αριστεροί κλαίνε για τους λαθρομετανάστες, δεν έχουν κανένα δισταγμό να χαρακτηρίζουν τη σφαγή στη Μικρά Ασία «συνωστισμό», τη γενοκτονία του Πόντου ατυχή συγκυρία, το διωγμό κι εξόντωση Ελλήνων από τα κομμουνιστικά καθεστώτα «αμυντική τακτική» κοκ, αποδεικνύοντας έτσι το πόσο ημιμαθείς, μισέλληνες και υποκριτές είναι. Στις ανθρωπιστικές καταστροφές του ελληνισμού η αριστερά κλείνει τα μάτια, στο δράμα του ελληνικού λαού που υποφέρει από τη λαθρομετανάστευση παίρνει ξεκάθαρα το μέρος του επιτιθέμενου.

Το πρόβλημα με την αριστερά όμως δεν είναι οι περιθωριακές της απόψεις, αλλά το γεγονός ότι κατάφερε να επιβληθεί λόγω της δειλίας της δεξιάς, η οποία ακούει με σοβαρότητα τα «επιχειρήματα» της ενώ σέβεται και τιμά όποιον τα εκφράζει. Με αυτούς συνδιαλεγόταν ανέκαθεν η δεξιά, με αυτούς συγκυβέρνησε και με αυτούς υποτίθεται ότι μαλώνει σήμερα, προς άγραν ψήφων από ένα πατριωτικό ακροατήριο το οποίο φρόντισε να του γυρίσει την πλάτη με την απάτη της ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών και με την παθητική στάση στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Exit mobile version