Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πριν από 5 μόλις μήνες ο Μητσοτάκης δεν ήθελε φράχτες και τείχη

Πριν από 5 μόλις μήνες ο Μητσοτάκης δεν ήθελε φράχτες και τείχη

Τι σου κάνουνε οι άτιμοι οι ψήφοι και πως μετατρέπεις σε χρόνο μηδέν, σαν καλός πολιτικάντης, το άσπρο σε μαύρο! Εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε λίγο ούτε πολύ, σαν φύλακας των συνόρων, ενώ πριν από λίγους μήνες έλεγε ότι δεν πιστεύει σε τείχη και φράχτες για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και μάλιστα μέσα στην Βουλή!

Παρένθεση απαραίτητη: Γιατί αφού τους αρέσουν τόσο πολύ τα σύνορα δεν υπηρέτησε κανείς τους σε αυτά; Για την ιστορία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπηρέτησε Σμηνίτης στον Βόλο, ενώ οι προκάτοχοί του Τσίπρας και Σαμαράς ήταν ναύτες ξηράς, δηλαδή υπηρέτησαν την θητεία τους στο ναυτικό στην στεριά!

Ήταν, λοιπόν, για να επανέλθουμε στο θέμα, αρχές Οκτωβρίου του 2019 όταν στην ώρα του πρωθυπουργού, απαντώντας ο Μητσοτάκης σε ερώτηση του Βαρουφάκη, είπε ότι δεν πιστεύει σε τείχη και φράχτες και μάλιστα ότι πιστεύει ότι το δημογραφικό θα λυθεί με τους “πρόσφυγες”, όπως έλεγε τους λαθρομετανάστες.

Μόνο ο Μητσοτάκης άλλαξε όμως; Τι να πει κανείς για έναν ολόκληρο λαό, που πριν λίγες ημέρες τον έβριζε για τα όσα συνέβησαν σε Χίο και Μυτιλήνη και τώρα με την προπαγάνδα πάντα βέβαια των χρυσοπληρωμένων κονδυλοφόρων, εμφανίζεται να πιστεύει ακριβώς τα αντίθετα!

Exit mobile version