Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επέστρεψαν οι μισθοφόροι της ΝΔ της προεκλογικής περιόδου

Επέστρεψαν οι μισθοφόροι της ΝΔ της προεκλογικής περιόδου

Στην προεκλογική περίοδο έπαιξαν ένα βρώμικο παιχνίδι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στην υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας. Κατηγορούσαν το Κίνημά μας και την ηγεσία του και παρίσταναν τους δυσαρεστημένους “πατριώτες”, καλλιεργώντας σύγχυση και ηττοπάθεια, ενώ εμφάνιζαν σαν μονόδρομο το να πάρει μεγάλο ποσοστό η Νέα Δημοκρατία. Έπαιξαν καλά το παιχνίδι τους και απ’ ό,τι γνωρίζουμε πληρώθηκαν και καλά…

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα με τους λαθρομετανάστες, οι μάσκες τους έπεσαν και αφού βρέθηκαν σε δύσκολη θέση με τα γεγονότα στο Αιγαίο, ξεσπάθωσαν στην συνέχεια με τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο.

Οι γελοιότητες που έγραψαν δεν έχουν αρχή και τέλος, όπως αυτό περί βολών “ευθυτενούς τροχιάς”! Λες και είναι δυνατόν να πυροβολήσουν οι Στρατιώτες με καμπύλη τροχιά! Έγραψαν και άλλα τα πληρωμένα παπαγαλάκια της κάθε εξουσίας, όπως ότι οι σφαίρες σκάνε δίπλα στους λαθρομετανάστες. Άλλος άρχισε να γράφει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται για πόλεμο κατά της Τουρκίας και ότι η κυβέρνησή του είναι μία κυβέρνηση εθνική!

Επιτέλους, όσοι είναι πραγματικοί πατριώτες, και όχι ψηφοφόροι επί μισθώ, ας καταλάβουν ότι όλα αυτά τα “παπαγαλάκια”, που πολέμησαν με φανατισμό προεκλογικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αναξιόπιστα και να σταματήσουν να τους πιστεύουν! 

Διαβάστε σχετικά: Οι «ακροδεξιοί» της Νουδούλας ξαναβγήκαν από τις τρύπες τους!

Exit mobile version