Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι διεθνιστές και η πανηγυρική δικαίωση της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση

Οι διεθνιστές και η πανηγυρική δικαίωση της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση

Ο Βαρουφάκης εκμεταλλεύτηκε μια μακρά προεκλογική περίοδο περίπου από το 2017 όπου και έστησε τις παραστάσεις του σε όλη την Ελλάδα κάνοντας ομιλίες και ψαρεύοντας ψήφους την ίδια στιγμή που η Χρυσή Αυγή ήταν αποκλεισμένη από παντού, όμως σήμερα όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι του ΜέΡΑ25 θα πρέπει να αναρωτούνται αν έπραξαν καλά στέλνοντας απάτριδες και διεθνιστές στην Ελληνική Βουλή όπως τον Γιάνη με το ένα νι και τον Κρίτωνα Αρσένη.

Στις 2 Μαρτίου 2020 ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωνε μέσω του κόμματος του ΜέΡΑ25 ότι δεν υπάρχει οργανωμένη απόπειρα εισόδου στον Έβρο. Συγκεκριμένα αυτή η δήλωση εμπλέκει άσχετα στοιχεία, όπως την πρόσφατη έξαρση του κορωνοιού και επίσης τις πολιτικές λιτότητας “εξωτερικού και εσωτερικού”. Βέβαια υπήρχαν και προηγούμενες τέτοιες διεθνιστικές αστεράτες δηλώσεις του Βαρουφάκη, όπως το 2015 ότι “αν κοιτάξεις από το διάστημα τα σύνορα είναι παραλογισμός”

Η δήλωση του Βαρουφάκη συνεχίζει λέγοντας ότι “δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να νομιμοποιήσει το αφήγημα της Χρυσής Αυγής”.

Αδιαμφισβήτητα η ΝΔ αναγκάστηκε να πάρει μέτρα, για να μην πέσει η διεθνιστική κυβέρνηση της άμεσα, που υπάρχουν μέσα στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και που πριν λίγο καιρό καταδίκαζε με μεγάλη μανία.

Ας μη ξεχνάμε ότι ο Μητσοτάκης ζητούσε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μας απειλούσε ότι θα ασκηθεί βία σε όποιον διαφωνεί στον λαθρεποικισμό, ο Χρυσοχοΐδης μας έλεγε ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα ζούμε με τους λαθρομετανάστες και η Ντόρα μας δήλωνε ορθά κοφτά ότι τα κάθε χοτσπότ θα γίνουν παρά οποιαδήποτε αντίρρηση.

Βέβαια η ΝΔ δε πήρε ούτε τα μισά μέτρα που θα έπαιρνε η Χρυσή Αυγή. Για παράδειγμα ενώ κάτι πάει να γίνει στον Έβρο χωρίς απόλυτη επιτυχία, στα νησιά μόλις πριν μια-δύο μέρες κατέφθασαν άλλοι χίλιοι λαθρομετανάστες.

Είναι προφανές ότι όλα αυτά τα διεθνιστικά στοιχεία, αν θέλετε τα… διεθνίκια, που βρίσκονται σήμερα στην Ελληνική Βουλή, δηλαδή όλα ανεξαιρέτως τα σημερινά κόμματα, έχουν τρομοκρατηθεί επειδή οι Έλληνες πολίτες βλέπουν ότι μόνο με την εφαρμογή του πολιτικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής θα μπορούν να ζουν με ασφάλεια και οικονομική ευημερία στην Πατρίδα τους.

Exit mobile version